Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Άδειασμα” Praxis σε Αδαμίδη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της εταιρίας Praxis Energy Agents, για την οποία ο Σταύρος Αδαμίδης ισχυρίστηκε ότι ενδιαφέρεται να πάρει στα χέρια της τις τύχες της ΑΕΚ, ουδέποτε έγινε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή έστω σχετική συζήτηση, ενώ αρνήθηκε και την ύπαρξη ενδιαφέροντος.

Μάλιστα, ο Γιώργος Διακουμάκος που είναι το δεξί χέρι ενός εκ των επιχειρηματιών που διευθύνουν την συγκεκριμένη εταιρεία, του Θεοδόσιου Κυριαζή, διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη έστω κάποιας επαφής φιλολογικού ενδιαφέροντος για την ΑΕΚ.

Ο Κυριαζής μένει μόνιμα στη Σιγκαπούρη εδώ και τέσσερα χρόνια και εκεί βρισκόταν όταν ενημερώθηκε για όσα κυκλοφορούσαν για αυτόν και τη εταιρεία του στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Goal”,  σε τηλεφωνική επαφή που είχε με τον Γιώργο Διακουμάκο, δεξί του χέρι και διευθύνοντα σύμβουλο στην εταιρεία, τον εξουσιοδότησε να μεταφέρει τα εξής:

«Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία επαφή της Praxis με την ΑΕΚ ή ανθρώπους της. Δεν έχουμε έρθει σε κάποια διαπραγμάτευση ή έστω συζήτηση. Και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον της εταιρίας μας για να μπει ως επενδυτής στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Τόσο ο Σάκης(σ.σ. Κυριαζής όσο και εγώ είμαστε από παιδάκια ΑΕΚτζήδες. Άλλο αυτό όμως κι άλλο τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα οποία πληροφορηθήκαμε και εμείς από τα ελληνικά ΜΜΕ. Φυσικά και διαβάζουμε καθημερινά τα νέα της ΑΕΚ, στεναχωριόμαστε για το πως την έχουν καταντήσει αλλά έχουμε πολύ σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις και είμαστε προσηλωμένοι σε αυτές στον απόλυτο βαθμό που δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε και με τις σκοτούρες της αγαπημένης μας ομάδας…».

Ο Κυριαζής έπεσε όπως φαίνεται από τα σύννεφα και δεν πίστευε όσα λέγονταν για λογαριασμό του στην Αθήνα. Το τρομερό της υπόθεσης είναι πως πρόκειται για άνθρωπο που σύμφωνα με όσα έλεγε ο Αδαμίδης έχει κάνει κρούση για να μπει στην ΠΑΕ και πως το Σαββατοκύριακο θα βρισκόταν στην Αθήνα για να συζητήσει με τη διοίκηση και τον κύριο Νοτιά, ενώ ήταν ανοικτή και η πόρτα για να παραστεί στη συνάντηση της Κυριακής.

Τέλος ο Μπέλεκ – Για οριστική συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας κάνουν λόγο οι Βούλγαροι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε