Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Άδειασμα” σε Γκαρσία – Στηρίζει Δώνη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παίρνει την πλευρά του Γιώργου Δώνη, στη… διαμάχη που φαίνεται να υπάρχει με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ του τεχνικού της ομάδας. Έτσι, γίνεται σαφές ότι ο Ιβάν Σαββίδης, εμπιστεύεται και στηρίζει απόλυτα τον Δώνη, κάτι που σημαίνει πως ο Ουρουγουανός μέσος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Δεδομένων των αναφορών στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον Pablo Garcia και μολονότι τίποτα απ’ όσα φημολογούνται δεν έλαβαν χώρα στη σημερινή προπόνηση, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ξεκαθαρίζει ότι:

Στους νέους δρόμους που ανοίγει η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αυτό που μετράει είναι ο επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα με μοναδικό γνώμονα το καλό του συλλόγου. Υπάρχουν αρχές και κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί και αποδεκτοί απ’ όλους όσους συμμετέχουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον Pablo Garcia και την προσφορά του και για αυτό ξεπεράσαμε τη συνηθισμένη σχέση ομάδας – ποδοσφαιριστή.

Ο ιδιοκτήτης και η ΠΑΕ εκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο ο προπονητής της ομάδας διαχειρίζεται το υπάρχον υλικό και περιβάλλουν με εμπιστοσύνη τη δουλειά του.

Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για εμάς να πρέπει έστω για λίγο να στρέψουμε την προσοχή μας από αυτό που θα έπρεπε να είναι ο κοινός στόχος Διοίκησης, Ομάδας και Φιλάθλων, που δεν είναι άλλο από ακόμη μια μεγάλη νίκη το βράδυ της Κυριακής”.

Διαβάστε ακόμα…

Υποστολή… σημαίας στον ΠΑΟΚ(;) – “Φευγάτος” ο Γκαρσία

Απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

“Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φίλους, ούτε συμμάχους”

Με έξι αγωνιστικές τιμωρήθηκε για τη μούντζα ο Σαλπιγγίδης

Επιχειρηματολόγησαν για τη…μούντζα του Σαλπιγγίδη με τη…μούντζα του Ντιόγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε