Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Αδειάζει” η Παιανία – Χάνει και Σισοκό ο Φερέιρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οκτώ ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους και από τη Δευτέρα θα λείπουν απ’ τις προπονήσεις του “τριφυλλιού”.

Οι Καρνέζης, Βύντρα και Σπυρόπουλος έχουν κληθεί στην Εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Χριστοδουλόπουλο ως αντικαταστάτη του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Οι Μαυρίας και Τριανταφυλλόπουλος βρίσκονται στην αποστολή της Ελπίδων, ενώ ο Μπαρμπαρούσης έχει κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νέας Ζηλανδίας.

Μια εβδομάδα θα απουσιάσει από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και ο Ιμπραχίμ Σισοκό, που πέταξε την Δευτέρα το πρωί για να ενσωματωθεί στην Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού, για το κρίσιμο παιχνίδι με την Σενεγάλη.

Η ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού ειδοποίησε εκπρόθεσμα τους “πράσινους” για την κλήση του και μάλιστα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι με επίσημο έγγραφο όπως όφειλε. Από τον Παναθηναϊκό προσπάθησαν να κρατήσουν τον παίκτη εδώ, κάτι που δεν έγινε με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να μπαίνει στο αεροπλάνο.

Ανακοίνωση-απάντηση του ΥΠΕΚΑ σε Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε