Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Άδειο ΟΑΚΑ, “παγωμένοι” παίκτες και αναζήτηση κινήτρου – ΠΑΟ-Άρης(19.00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός εν μέσω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων του, της τιμωρίας που αναμένεται να του επιβάλει η UEFA και της κόντρας μεταξύ των μετόχων, καλείται να τα αφήσει όλα στην άκρη και να επικεντρωθεί στη δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στο φορμαρισμένο Άρη που θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για είσοδο στα πλέι οφ.

“Eπικρατεί χάος στον Παναθηναϊκό, το πρόβλημα είναι ο ιδιοκτήτης”

Φερέιρα: Ίσως αυτό να είναι το τέλος

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα είχε πολύ δύσκολο έργο όλην την εβδομάδα αφού έπρεπε να βγάλει από το μυαλό των παικτών τα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο και να επικεντρώσει την ομάδα στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, που ήταν η πρώτη των “πράσινων” στη φετινή Σούπερ Λίγκα και να διατηρήσει τη διαφορά από τον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα απουσιών. Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Καπίνο, Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης έμειναν εκτός αποστολής.

Από την άλλη ο Άρης θα παίξει τα… ρέστα του για είσοδο στα πλέι οφ. Αν δεν νικήσει θα πρέπει να ξεχάσει τα όνειρα για την πεντάδα ενώ ακόμη και με νίκη τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αφού χρειάζεται και γκέλες είτε της ΑΕΚ είτε του ΠΑΟΚ.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Δείτε το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε