Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αδιέξοδο και… Αλεξανδρής!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι εγγυήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού δεν είναι αρκετές για να πειστεί ξένος τεχνικός και στον Πειραιά σκέφτονται όλο και περισσότερο την λύση του Αλεξανδρή.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης μπορεί να έχει δώσει εδώ και αρκετό καιρό την έγκριση του για να προχωρήσει το θέμα του προπονητή, ωστόσο εξέλιξη δεν υπάρχει και οι “ερυθρόλευκοι” έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

 
Ο λόγος είναι απλός και ο ίδιος που έκανε τον Βαλβέρδε να πει “όχι”. Οι Πειραιώτες θέλουν προπονητή εγνωσμένης αξίας, από το εξωτερικό, σχετικά φτηνό και του δίνει μικρό μπάτζετ για μεταγραφές. Επίσης ζητάει από τον νέο προπονητή να στηριχτεί στους νεαρούς παίκτες και παράλληλα θέλει και το πρωτάθλημα. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τέτοιος προπονητής δεν υπάρχει!
 
Στην Πλατείας Αλεξάνδρας έχουν αρχίσει να το συνειδητοποιούν και αφού τα οικονομικά δεδομένα δεν αλλάζουν στρέφονται σε άλλες λύσεις. Αντίθετα με τους καλούς ξένους τεχνικούς, οι νέοι Έλληνες βλέπουν την τεχνική ηγεσία των “ερυθρόλευκων” σαν πρόκληση. Ο Αλέκος Αλεξανδρής, προπονητής της ομάδας Νέων, είναι μία λύση που έχει αρκετές πιθανότητες να προκριθεί, ενώ πάντα στο μυαλό του Σωκράτη Κόκκαλης βρίσκεται και ο Τάκης Λεμονής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε