Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αδιέξοδο στην ΑΕΚ – Σκέψεις αποχώρησης από Μπέλεκ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η διοικητική κατάσταση στην Ένωση βρίσκεται σε οριακό σημείο, αφού το ταμείο είναι… μείον και ο Νίκος Νοτιάς δεν σκοπεύει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Μέσα σε όλα αυτά, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν να αντιμετωπίσουν και την πιθανότητα προσφυγής κάποιων παικτών, με το όνομα του Μπέλεκ να ακούγεται έντονα.
 
Το κλίμα αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ είναι πολύ άσχημο, αφού τα διοικητικά της ομάδας δείχνουν πως φτάνουν σε οριακό σημείο.
 
Ο Νίκος Νοτιάς όχι μόνο δεν δείχνει διάθεση να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, προτίθεται να έρθει στην Ελλάδα, εν όψει της κρίσιμης ΓΣ, για να δρομολογήσει την απεμπλοκή του!
 
Όλη αυτή η ανασφάλεια που υπάρχει στην Ένωση,η αδυναμία της διοίκησης να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες και η πιθανότητα για λύση Πρωτοδικείου, έχει δημιουργήσει έντονες σκέψεις σε αρκετούς ποδοσφαιριστές για κατάθεση προσφυγών.
 
Ένας από αυτούς, που δείχνει να το σκέφτεται σοβαρά είναι ο Στιβ Μπέλεκ, σύμφωνα με διαρροές που υπάρχουν απ’ την πλευρά του μάνατζερ του. Έτσι, η επιστροφή του στην Ουντινέζε, τον ερχόμενο Ιανουάριο δεν είναι καθόλου απίθανη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε