Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αδύνατη η μετακόμιση της ΑΕΚ στη Ριζούπολη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί η Ένωση να έχει ανάγκη από μία… καυτή έδρα, αλλά το σενάριο που δημιουργήθηκε για μετακόμιση στη Ριζούπολη  είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, κυρίως λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Όπως λέγεται και από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί και δεν πρόκειται να αφήσει, η ΑΕΚ, το ΟΑΚΑ για τη Ριζούπολη.

Η Ένωση έχει διαθέσει περίπου 9.000 διαρκείας και η χωρητικότητα της Ριζούπολης δεν ξεπερνά τις 15.000 θέσεις. Όταν όμως, τα έσοδα της ομάδας φέτος βασίζονται σε τεράστιο βαθμό κυρίως στα απλά εισιτήρια, εύλογα η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιοριστεί στα 2000 σε κάθε αγώνα της.

Επίσης, για να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο της Ριζούπολης ως έδρα θα πρέπει να γίνουν βελτιωτικά έργα, που θα κόστιζαν αρκετά χρήματα τα οποία όμως δεν υπάρχουν.

Συν τοις άλλοις, η ΠΑΕ έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου την τρέχουσα σεζόν με μειωμένο ενοίκιο και ενδεχόμενη αποχώρηση πριν τη λήξη της σύμβασης, θα επέτρεπε στη διοίκηση του ΟΑΚΑ να προχωρήσει σε καταγγελία.

Έτσι, τουλάχιστον για τη φετινή περίοδο η χρησιμοποίηση του ΟΑΚΑ είναι αναπόφευκτη

Στην… αναμονή Τσιάρτας και Κωστής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε