Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ έκανε τη μοναδική της προπόνηση στο Γ. Καραϊσκάκης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε “πείσμα” όσων επιθυμούν να καταστρέφουν τα πάντα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Ολυμπιακό που της παραχώρησε το γήπεδο.

Δύο ανακοινώσεις χρειάστηκε να βγάλει η ΑΕΚ για να επισημοποιήσει αρχικά το ότι το ματς κόντρα στην Νταντί θα γίνει στο Γ. Καραϊσκάκης χωρίς τους φιλάθλους της και στη συνέχεια για να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό που της παραχώρησε το γήπεδο.

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως το αυριανό παιχνίδι (26/08, 21.00) για τα play off του Europa League, AEK-Dundee United, θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Η διοίκηση του συλλόγου ζητάει συγνώμη, τόσο από τους κατόχους διαρκείας, όσο και από αυτούς που έχουν ήδη προμηθευτεί απλά εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς δεν θα ισχύσουν. Όσοι έχουν αγοράσει απλά εισιτήρια, θα μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, στα σημεία από τα οποία τα είχαν προμηθευτεί, μέχρι την επόμενη Τρίτη (31/08). Οι φίλαθλοι που έχουν αγοράσει εισιτήριο μέσω της ηλεκτρονικής αγοράς, το αντίτιμο των εισιτηρίων τους θα επιστραφεί αυτόματα. Τέλος, δεν θα ισχύσουν οι προσκλήσεις που έχουν διατεθεί” αναφέρει στην πρώτη της ανακοίνωση.

“Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους ανθρώπους του Σταδίου «Γ.Καραϊσκάκης», τόσο για την παραχώρηση του γηπέδου ενόψει του αυριανού ευρωπαϊκού αγώνα με την Dundee United, όσο και για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν. Ευχόμαστε, όλη αυτή η αναστάτωση που για διάφορους λόγους δημιουργήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες και έπληξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα επαναληφθεί.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε