Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Φουλ επίθεση και ένα δίλημμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στους δέκα από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν απέναντι στον Ολυμπιακό έχει καταλήξει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που θέλει τη νίκη για να κατακτήσει η ομάδα του την δεύτερη θέση στα πλέι-οφ.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης και έχει καταλήξει σε σχήμα με δύο επιθετικούς αφού η “Ένωση” θέλει μόνο νίκη για να βγει δεύτερη στα πλέι-οφ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχει δείξει στην τελευταία προπόνηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Σεμπάστιαν Σάχα. Δεξιά θα παίξει ο Νίκος Γεωργέας, αριστερά ο Παναγιώτης Λαγός, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κώστα Μανωλά και Σανέλ Γιάχιτς. Στα αμυντικά χαφ επιστρέφει ο Παντελής Καφές, μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια που ήταν “απών”, ενώ δίπλα του θα παίξει ο Σάββας Γκέντζογλου. Την τετράδα της μεσαίας γραμμής θα συμπληρώνουν οι Νάτσο Σκόκο και Λεονάρντο ή Γκουστάβο Μαντούκα. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξουν οι Ισμαέλ Μπλάνκο και Κριστσιάν Νέμεθ, που είναι άλλωστε και οι μόνοι δύο επιθετικοί που έχει στην διάθεσή του ο προπονητής της ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε