Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ… για φίλημα, με οδηγό τον Μπέλεκ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Στην καλύτερη της φετινή εμφάνιση η “Ένωση”, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και επικράτησε μόνο με 1-0 της Κέρκυρας, χάρη στο τρίτο γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια του Μπέλεκ. Αποχώρησε τραυματίας ο Λεονάρντο.
Το LIVE του αγώνα
 
ΠΑΕ ΑΕΚ: Κύριε Βασσάρα, παραιτηθείτε!

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό. Ο Μπέλεκ έκανε καταπληκτική προσπάθεια ξεπερνώντας δύο αμυντικούς αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς. Στο 20΄ο Γκαλίνοβιτς είπε “όχι” στον Μπέλεκ, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Καράμπελα μέσα από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Λεονάρντο στο 23΄, ενώ στο 27΄ ο Γκαλίνοβιτς είδε ανακουφισμένος τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί του δοκάρι μετά την κεφαλιά του Μπέλεκ.
 
Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε με την Κέρκυρα να μην δέχεται άλλες φάσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο σταδιακά η ΑΕΚ ανέβασε και πάλι στροφές, απειλώντας αρχικά με το σουτ του Ρίκκα στο 58΄. Δέκα λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να επιβεβαιωθεί ο νόμος του ποδοσφαίρουκαθώς ο Μαζνόφ ηττήθηκε στο τετ α τετ από τον Αραμπατζή.
 
Στο 71΄ η κεφαλιά του Μπέλεκ πέρασε μόλις άουτ, αλλά ο Καμερουνέζος λυτρώθηκε και λύτρωσε την ομάδα του πέντε λεπτά αργότερα, όταν μετά την πάσα του Κάρλος έπιασε το σουτ στην κίνηση και νίκησε τον εξαιρετικό Γκαλίνοβιτς πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ σε δύο παιχνίδια.
 
Στη συνέχεια οι παίκτες του Κωστένογλου προσπάθησαν να κλειδώσουν τη νίκη, πιέζοντας ασφυκτικά την Κέρκυρα. Ο Γκαλίνοβιτς είπε διπλό “όχι” στον Τσίτα στο 85΄ και στη συνέχεια ο Σιαλμάς σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να νικήσει τον Κροάτη στο τετ α τετ στο 87΄.
 
Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε με τους “κιτρινόμαυρους” να φτάνουν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας ανταμείψει όσους βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.
 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε