Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Γκριν: ‘Ήρθα να γίνω ηγέτης”

ΑΕΚ – Γκριν: ‘Ήρθα να γίνω ηγέτης”
Eurokinissi

Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάικ Γκριν, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να αναλάβει ηγετικά καθήκοντα στην Ένωση.

Ο Μάικ Γκριν τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ότι δεν φοβάται τις ευθύνες και πως θέλει να γίνει ο νέος ηγέτης της Ένωσης. Συγκεκριμένα, ο Γκριν είπε: “Είμαι έτοιμος να αρχίσω δουλειά με την ΑΕΚ. Μίλησα με αρκετούς ανθρώπους και μου είπαν πως πρόκειται για σοβαρή κατάσταση. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Ήρθα για να γίνω ηγέτης της ομάδας. Γι’ αυτό υπέγραψα. Ξέρω πως υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις”.

Σχετικά με τους νέους συμπαίκτες του ο Αμερικανός γκαρν δήλωσε: “Ξέρω τον Ντούσαν Σάκοτα, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Βαρέζε. Ξέρω λίγο και τον Ντελρόι Τζέιμς, αλλά τους υπολοίπους θα τους γνωρίσω εδώ”.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως πήρε πληροφορίες και από τον πρώην “κιτρινόμαυρο”, Τζέι Κόβαν Μπράουν, που του είπε “… πολλά καλά πράγματα για την ομάδα, αλλά και την πόλη. Με προετοίμασε εξαιρετικά. Βέβαια θα δω κι από μόνος μου πράγματα”.

Όσον αφορά την συμμετοχή της ΑΕΚ στο Basketball Champions League, ο Γκριν είπε: “Κάθε φορά που βρίσκεσαι σε μία τέτοια διοργάνωση θες να πας μακριά. Θέτουμε ψηλά τον πήχη εκεί”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις