Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Κλείνει Επστάιν, προχωράει του Ζεοβάνι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντένις Επστάιν βρίσκεται η ΑΕΚ αφού ο Γερμανός άσος θα μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή. “Έχουμε μιλήσει με Αδαμίδη, θέλω να έρθω”, αποκάλυψε ο Ζεοβάνι.

Ο Ντένις Επστάιν θα αποτελέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την τρίτη μεταγραφή της ΑΕΚ. Μετά τους Αργύριου και Ματεντζίδη είναι φανερή η πρόθεση των ανθρώπων της “Ένωσης” να κινηθούν για νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο 24χρονος επιθετικός του “γηραιού” έχει αφήσει πολύ καλά δείγματα με την παρουσία του τα δύο τελευταία χρόνια στην Σούπερ Λιγκ, όμως πιθανότατα θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, από την οποία διεκδικεί το ποσό των 480.000 ευρώ.

 
Σε αρκετά προχωρημένο σημείο φαίνεται πως βρίσκεται και η μεταγραφή του Ζεοβάνι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα “SportDay” αποκάλυψε πως τις τελευταίες ημέρες ο μάνατζερ του, Ζιλμάρ Βελόζ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη ενώ τόνισε: Για το ενδιαφέρον ξέρω εδώ και καιρό. Χαίρομαι πολύ μάλιστα γιατί η ΑΕΚ μου έχει δείξει ότι με θέλει πάρα πολύ κι αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα. Η ΑΕΚ μιλά εδώ και πολύ καιρό με τον μάνατζέρ μου. Θα μιλήσω αναλυτικά μαζί του για να μου πει τι ακριβώς έχει γίνει με την ΑΕΚ και ποιες άλλες επιλογές έχω.Μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Εχω παίξει σε μεγάλες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπενφίκα, η Μάντσεστερ Σίτι. Τώρα είμαι στη Χαλ, παλαιότερα στην Κρουζέιρο. Θέλω να πάω σε μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, αν και ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια έχει μείνει μακριά από τους τίτλους. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι το όνειρο των οπαδών της και δεν ανησυχώ. Αυτό είναι πρόκληση για μένα. Μου αρέσει να κερδίζω τίτλους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε