Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ξεκινούν οι συζητήσεις με Σκόκο – Τζιμπούρ – Μπλάνκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η πιο σημαντική υπόθεση για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ΑΕΚ είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων των τριών επιθετικών. Αρχίζουν εντός της εβδομάδας οι συζητήσεις. Σκέψεις για πωλητήριο αν δεν ανανεώσουν.

Η πρόθεση της διοίκησης και στις τρεις υποθέσεις είναι ξεκάθαρη. Προσπάθεια να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές της και ειδικά τα “βαριά χαρτιά” της ομάδας, καταθέτοντας πρόταση που θα είναι ελκυστική για να τους δελεάσει και ταυτόχρονα συμφέρουσα για την ομάδα, που δεν θα θίγει τα ταμεία της.
 
Μάλιστα, από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί, υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος θα βρεθεί η “χρυσή τομή” και οι τρεις τους θα προχωρήσουν σε αυτή την ανανέωση, ακόμα και ο Νάτσο Σκόκο που έδειχνε αρνητικός σε τέτοιο ενδεχόμενο.
Όμως υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο. Αυτό που τις τελευταίες μέρες αφήνει να διαρρέει ο Σταύρος Αδαμίδης. Αν κάποιος από τους τρεις δεν συμφωνήσει είναι πολύ πιθανό να μπει άμεσα πωλητήριο.
 
Βεβαίως αυτό θα είναι και το χειρότερο σενάριο για την “Ένωση”. Προκειμένου να μην χάσει τα χρήματα από την αξία των παικτών στην ΑΕΚ σκέφτονται να βάλουν πωλητήριο, όμως κάτι τέτοιο θα αλλάξει ολόκληρο τον σχεδιασμό και δεν αποκλείεται η οικονομική χασούρα να μετατραπεί σε αγωνιστική από την παρουσία της ομάδας μέσα στην σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε