Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Με Δέλλα-Κοντοέ στο ντέρμπι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παρά το γεγονός πως ο Κώστας Μανωλάς είναι και πάλι διαθέσιμος, ο προπονητής της ΑΕΚ προσανατολίζεται στο να διατηρήσει το δίδυμο των στόπερ που ξεκίνησαν κόντρα στον Άρη.

Ο Νίκος Κωστένογλου έμεινε ικανοποιημένος από την συνύπαρξη του Κοντοέ με τον Δέλλα στο κέντρο της άμυνας, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και σύμφωνα με όσα έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής αναμένεται να τους ξεκινήσει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, δοκίμασε επίσης τον 17χρονο Φούντα στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, ωστόσο την θέση του στην 11αδα αναμένεται να πάρει ο Καφές. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Αραμπατζής θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ Γεωργέας και Καράμπελας θα ξεκινήσουν στα άκρα της άμυνας. Ο Μάκος με τον Βάργκας στο κέντρο, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Κλωναρίδης, Λεονάρντο και Λυμπερόπουλος.

Από κει και πέρα απογοήτευση υπάρχει στην “Ένωση” για την προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι καθώς παρά την κινητοποίηση της διοίκησης εκτιμάται ότι στις κερκίδες θα βρίσκονται μετά βίας 20.000 θεατές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε