Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ… όπως Σάμροκ και Μάλμε!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η Ένωση φλερτάρει με το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία των ομίλων του Europa League αφού παραμένει χωρίς πόντο μετά από 4 αγώνες ενώ έχει παθητικό 12 γκολ, το οποίο είναι το δεύτερο χειρότερο στη διοργάνωση. Η Ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς και η Σουηδική Μάλμε έχουν κι αυτές μηδενικό απολογισμό.

Η ΑΕΚ έριξε λευκή πετσέτα στην Ευρώπη, αποκλείστηκε και μαθηματικά μετά την ήττα της από την Λοκομοτίβ Μόσχας αλλά το θέμα είναι ότι με τις επιδόσεις της απειλεί να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ του Europa League.

Εκτός αυτού είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να βρίσκεται στους αδύνατους τα επόμενα χρόνια και οι κληρώσεις της να είναι πολύ πιο δύσκολες.

Μετά από 4 αγώνες η Ένωση έχει δεχτεί 12 γκολ, μόνο η Μάλμε έχει δεχτεί περισσότερα, ενώ μαζί με τους Σουηδούς και την Σάμροκ Ρόβερς είναι οι 3 ομάδες χωρίς πόντο στους ομίλους.

Τα δύο τελευταία ματς με την Άντερλεχτ στο ΟΑΚΑ και την Στουρμ Γκρατς εκτός έδρας μπορεί να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα όμως η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αποφύγει το αρνητικό ρεκόρ στο Europa League. Καμία ομάδα δεν έχει τελειώσει ως τώρα τον όμιλο με μηδενικό απολογισμό.

Πλέον όλοι στην Ένωση έχουν αφήσει πίσω τους το ματς με την Λοκομοτίβ και έχουν επικεντρωθεί στο κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε