Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Προσπάθεια για Μόρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ΑΕΚ βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τα ταμεία γεμίζουν με αποτέλεσμα να κινείται για την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα.

Ο πρόεδρος της Ενωσης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, στον οποίο επανέλαβε και χθες πόσο πολύ θέλουν τον Μόρα στην ομάδα. Οι δύο άντρες βρίσκονται σε διαρκή επαφή καταστρώνοντας τα σχέδιά τους για το πώς θα χειριστούν την υπόθεση.

Ηδη χθες ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε με τον προπονητή του, Φράνκο Κολόμπα, ο οποίος φυσικά του είπε πως τον υπολογίζει, αλλά δεν θα φέρει αντίρρηση σε ενδεχόμενη αποχώρησή του. Πλέον, αυτό που μένει είναι το κρίσιμο ραντεβού της Τρίτης μεταξύ του εκπροσώπου του 29χρονου στόπερ και του τεχνικού διευθυντή των “ροσομπλού”, Κάρμινε Λόγκο, από το οποίο θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των ανθρώπων του ιταλικού συλλόγου.
 
Το δεδομένο είναι πως ο παίκτης έρχεται τρέχοντας στην ΑΕΚ, με την Ενωση να είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση για να ταμπουρώσει την άμυνά της. Βεβαίως, όταν λέμε υπέρβαση δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση να «χρυσοπληρώσει» τους Ιταλούς για να αποκτήσει έναν παίκτη που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε