Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τα βρίσκει με ΟΑΚΑ – Εξετάζει Ριζούπολη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε εξομάλυνση των σχέσεων με την διοίκηση του ΟΑΚΑ οδηγείται η “Ένωση” μετά την συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Γ.Γ.Α., Πάνο Μπιτσαξή, ενώ ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως εξετάζεται σοβαρά η μετακόμιση στη Ριζούπολη.

Περίπου 1,5 ώρα διήρκεσε η συνάντηση που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Πάνο Μπιτσαξή, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις οφειλές της ΠΑΕ προς το ΟΑΚΑ, αλλά και το εξώδικο που είχε αποστείλει η ΑΕΚ στην διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου, για τα όσα είχαν συμβεί τον περασμένο Αύγουστο και στο παιχνίδι με τη Νταντί.
 
Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα και την γενικευμένη κρίση δεν είναι δυνατόν οι διοικούντες το Ολυμπιακό Στάδιο να μην βάζουν νερό στο κρασί τους και να μη δέχονται διαπραγμάτευση χρεών και μείωση ενοικίου. Επίσης ο Αδαμίδης δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθούν άμεσα 200.000 ευρώ και αιτήθηκε ευνοϊκή ρύθμιση του χρέους που προκλήθηκε από χρήσεις προηγούμενων διοικήσεων.
 
Αν δεν υπάρξει ηπιότερη στάση από το ΟΑΚΑ ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή, η ΑΕΚ θα μετακομίσει την ερχόμενη σεζόν στη Ριζούπολη.
 
 
Εξερχόμενος από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού ο Σαύρος Αδαμίδης είπε: “Είχαμε μία γόνιμη συζήτηση με τον Μπιτσαξή και συμφωνήσαμε να διακανονιστούν οι οφειλές της προηγούμενης διοίκησης και όχι της δικής μας. Όσον αφορά τα διαφυγόντα κέρδη από το ευρωπαϊκό ματς με τη Νταντί είμαστε σε συζήτηση με το νομικό επιτελείο για το αν θα προχωρήσουμε σε αγωγή ή σε ασφαλιστικά μέτρα. Σκεφτόμαστε τη Ριζούπολη, αλλά πρέπει πρώτα να εξαντλήσουμε τα περιθώρια του ΟΑΚΑ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε