weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

AEL FC Arena το όνομα του νέου παλατιού της Λάρισας

AEL FC Arena το όνομα του νέου παλατιού της Λάρισας | Newsit.gr
ΦΩΤΟ AEL1964.GR

Η γύρω περιοχή θα ονομάζεται Crimson Park δηλαδή το βυσσινί πάρκο. Ο Κώστας Πηλαδάκης με δήλωση του στο επίσημο site του συλλόγου καλωσορίζει όλους του Λαρισαίους στο νέο στολίδι της πόλης.

«Όταν το νέο γήπεδο της ΑΕΛ υπήρχε μόνο ως σκέψη στο μυαλό μου, ο χρόνος που το όνειρο αυτό θα γινόταν πραγματικότητα, φαινόταν μακρύς και δύσβατος. Να που βρισκόμαστε προ των πυλών ή μάλλον… εντός των πυλών ενός μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα εγχειρήματος και πράγματι δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πέρασαν σχεδόν έξι χρόνια. Δεν χρειάζεται να πω ότι οι οικονομικές συνθήκες δεν έχουν απολύτως καμία σχέση, εν συγκρίσει με το 2005. Το ζείτε και το ζούμε καθημερινά. Σ’ αυτή τη διαδρομή, όμως, δεν μας σταμάτησε ούτε η γραφειοκρατία, ούτε οι «κούφιες» υποσχέσεις… αρμοδίων, ούτε καν η δυσμενής οικονομική συγκυρία. Κι αυτό αποτελεί απόδειξη ότι οι τίμιες προσπάθειες – τελικά – στηρίζονται και δεν θυσιάζονται στο βωμό της ισοπέδωσης «ξερών» και «χλωρών».

Είμαστε εδώ, χωρίς να έχουμε παρεκκλίνει ούτε μέρα από το χρονοδιάγραμμα, έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Να δώσουμε όνομα στο σπίτι που θα στεγάζει τα όνειρά μας για πολλές δεκαετίες. Λένε ότι αν θες να δεις το μέλλον, αρκεί να κοιτάξεις το παρόν. Οι περίπου 7.000 άνθρωποι απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, που έστειλαν την ψήφο τους για να αναδειχθεί το λαοφιλέστερο όνομα, αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον αυτό.

Το όνομα που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό θα κοσμεί σε λίγες ημέρες την κεντρική είσοδο του γηπέδου και αυτό είναι το AEL FC ARENA. Ενα όνομα σύντομο, διαχρονικό, που δίνει το στίγμα της ομάδας μας και παράλληλα τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να ενισχύσει την προσπάθειά μας, όταν όλοι θα έχουν αντιληφθεί πλέον την αξία αυτού του εγχειρήματος.

Παράλληλα, όμως, το όλο συγκρότημα – όταν θα έχει, πλέον, ολοκληρωθεί με τη διαμόρφωση των εμπορικών και του περιβάλλοντος χώρου – θα αποτελεί ουσιαστικά ένα μοναδικό αθλητικό και ψυχαγωγικό πάρκο. Ετσι, αποφασίσαμε να δώσουμε στο συγκρότημα την ονομασία CRIMSON PARK (ΒΥΣΣΙΝΙ ΠΑΡΚΟ), που παραπέμπει στο χρώμα της ομάδας μας και αποτέλεσε τη δεύτερη πιο δημοφιλή επιλογή του κόσμου στην ψηφοφορία.

Βέβαια, για να δημιουργήσεις κάτι τόσο σπουδαίο, πρέπει και ο ίδιος να είσαι σημαντικός. Μόνο ένα club όπως η ΑΕΛ, μια πόλη όπως η Λάρισα, μπορούσε να εγγυηθεί την επιτυχία, από την ημέρα που τοποθετήθηκε ο θεμέλιος λίθος μέχρι σήμερα, μέχρι τις 23 Νοεμβρίου που ανοίγουν για πρώτη φορά οι πύλες και μέχρι τον πρώτο μας επίσημο αγώνα. Χάρη στην υπομονή και την επιμονή μας, αλλά και τη συμπαράσταση της Marfin Bank – η οποία δεν αλλοίωσε ούτε έναν όρο της αρχικής μας συμφωνίας, παρά τις αλλαγές που επέφερε η οικονομική κρίση – τα καταφέραμε και από σήμερα το παλάτι μας έχει το δικό του όνομα.

Το όνειρο δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων της ΑΕΛ είναι πλέον πραγματικότητα.

Καλώς ήλθατε στο σπίτι σας
Καλώς ήλθατε στο AEL FC ARENA»

#TAGS MM