Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΛ: Νίκησε Ξάνθη και παρέμεινε στη Superleague!

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στη Superleague θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η ΑΕΛ, η οποία εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Ξάνθης και την ήττα του Λεβαδειακού από την ΑΕΚ.

Το “χρυσό” γκολ παραμονής των “βυσσινί” σημείωσε με καταπληκτική κεφαλιά ο Αναστασόπουλος στο 24ο λεπτό. Από την πλευρά της η Ξάνθην έχασε κάθε ελπίδα της για είσοδο στα πλέι οφ.

Ο αγώνας:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν τους Ακρίτες και στο 24΄ κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ με έναν ομολογουμένως εντυπωσιακό τρόπο, όταν στη σέντρα του Αγκάνοβιτς από αριστερά ο Αναστασόπουλος πετάχτηκε και με κεφαλιά-“δυναμίτη” νίκησε τον Ζίβκοβιτς.

Στο 30΄ ο Μπαξεβανίδης απέκρουσε στη γραμμή το σουτ του Ναζλίδη, ενώ στο 43΄ ο Αβραάμ ανάγκασε σε μεγάλη απόκρουση τον τερματοφύλακα της Ξάνθης. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να φτάσουν στο 1-1 στο 51΄, όταν ο Βασιλακάκης σέντραρε, ο Λάζιτς πλάσαρε και ο Θεοδωρόπουλος αποσόβησε την ισοφάριση, κρατώντας την πολύτιμη νίκη για την ομάδα του, αφού στο 55΄ ο Αγκάνοβιτς έχασε το 2-0, όταν σούταρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Φάρκας, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (63΄ Μονιάκης), Αβραάμ, Αγκάνοβιτς (88΄ Μασούρας), Φατιόν, Ντέλετιτς (90΄+4 Λαμπρόπουλος).

ΞΑΝΘΗ (Ράσβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης (69΄ Φλίσκας), Γουάλας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Πιτσέλι (25΄ Σολτάνι), Βασιλακάκης (69΄ Τριάδης), Λάζιτς, Γιουνές.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε