Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αφεντικό στου Ρέντη ο Μώραλης – Μαρινάκης: Θέλω να ευχαριστιέται ο κόσμος μπάλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Γιάννης Μώραλης θα αναλάβει υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, όπως αποφασίσθηκε στην σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στου Ρέντη. Τα είπαν Μαρινάκη – Βαλβέρδε. Χατ-τρικ ο Πάντελιτς

Ο Γιάννης Μώραλης αφήνει το πόστο του υπεύθυνου επικοινωνίας και αναλαμβάνει υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό τμήμα όπως έγινε γνωστό στο περιθώριο του αγώνα της ανδρικής ομάδας με εκείνη των Νέων (4-2) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, κατά την οποία ο μεγαλομέτοχος του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, τα είπε με τους Σωκράτη Κομινάκη (Α’ Αντιπρόεδρος), Γιάννη Μώραλη, Τάσο Μητρόπουλο (γενικός αρχηγός), Ντάρκο Κοβάσεβιτς (τεχνικός σύμβουλος), Κούλη Δουρέκα (team manager), αλλά και τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.
 
Ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού αν υπάρχουν προβλήματα για να απαντήσει: “Δουλεύουμε καλά, δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στην ομάδα. Ότι συμβαίνει στην καθημερινότητα το αντιμετωπίζουμε με επιτυχία. Νομίζω ότι έχουμε καταφέρει κάποια πράγματα και κυρίως να κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας δει. Το Καραϊσκάκη είναι συνεχώς γεμάτο”

Αυτές οι κουβέντες προκάλεσαν το σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη: “Αυτό είναι το ζητούμενο. Να έρχεται ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο και να φεύγει ικανοποιημένος. Εγώ αυτό θέλω και να ξέρετε ότι είμαι εδώ για ότι χρειασθεί”.

Για την ιστορία στο φιλικό που προηγήθηκε η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-2 της ομάδας Νέων.Τα γκολ για την πρώτη ομάδα πέτυχαν οι Πάντελιτς (19′, 36′, 49′), Φουστέρ (32′), ενώ για την ομάδα Νέων σκόραραν οι Τζούνιορ (17′) και Βάντερσον (46′).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε