Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Αφεντικό” της Κρήτης ο Πλατανιάς – Απίστευτο αυτογκόλ του Μονιάκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Πλατανιάς πήρε ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο από τον ΟΦΗ, τον νίκησε με 3-1 στο Γεντί Κουλε και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Μονιάκης ήταν πρωταγωνιστής του highlight της αγωνιστικής. Με δέκα παίκτες ο ΟΦΗ από το 63′ λόγω αποβολής του Μπούρμπου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Πλατανιάς πανηγύρισε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στη Σούπερ Λίγκα (είχε κερδίσει και τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης την 6η αγωνιστική) και ξέφυγε 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσαν να φανταστούν οι παίκτες του Αναστασιάδη που είδαν τον Μονιάκη να στέλνει με εντυπωσιακό τρόπο στα δίχτυα της ομάδας του, μόλις 90 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Παπάζογλου σπατάλησε σημαντική ευκαιρία στο 14΄ όταν έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ο Πλατανιάς ήταν αποτελεσματικός στο πρώτο μέρος αφού στη δεύτερη ευκαιρία του στον αγώνα, στο 22′ σημείωσε το δεύτερο γκολ του. Μετά από εξαιρετική συνεργασία του Ναζλίδη και του Κάλαϊτζιτς η μπάλα έφτασε στον Γιάννου και ο πώην επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το σοκ από το δεύτερο τέρμα του Πλατανιά και απειλήθηκαν και με τρίτο τέρμα ως τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά είχε 4 τελικές προσπάθειες στα πρώτα πέντε λεπτά και στο 49′ ο Σαρ έβαλε και πάλι στο ματς την ομάδα του με κοντινό σουτ.

Στο 63′ ο Μπούρμπος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και ο Μαραγκουδάκης στο 83′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος (84′ Κανούλας), Ιωαννίδης (27′ Ζορμπάς και στο 87′ ο Ζαχαράκης), Περογαμβράκης, Σόουζα, Μπούρμπος.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονζάλες, Δημήτρης, Ποτουρίδης, Καστελς, Κάλαϊτζιτς, Γιάννου (67′ Μαραγκουδάκης), Δέντσας (54′ Στόλερ), Αναστασάκος, Ναζλίδης, Αγκιλέρα (90′ Μιρτσέτα).

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 22ης αγωνιστικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε