Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Αφεντικό της μαφίας ο Πλατινί”

“Αφεντικό της μαφίας ο Πλατινί”

Επίθεση στον Μισέλ Πλατινί, την UEFA και τη FIFA έκανε ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας πως οι ομοσπονδίες λειτουργούν όπως η μαφία.

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς μίλησε για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου ο Μίνο Ραϊόλα με αφορμή τον διαγωνισμό για τη “Χρυσή Μπάλα”.Από τα… βέλη του μάνατζερ του σουηδού επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν δεν ξέφυγε ο Μισέλ Πλατινί, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως αφεντικό της μαφίας.

Ο Ραϊόλα θεωρεί πως ο πελάτης του θα πρέπει να είναι ο νικητής του διαγωνισμού και πως αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα σημαίνει πως είναι στημένος.

“Η FIFA και η UEFA είναι τα ίδια σκ…ά! Εάν ο Ζλάταν δεν κερδίσει την «Χρυσή μπάλα», θα ενισχυθεί η άποψη πως ο θεσμός είναι στημένος. Για να πάρουμε στα σοβαρά το συγκεκριμένο έπαθλο θα πρέπει να το κερδίζει ο καλύτερος παίκτης. Και ο καλύτερος παίκτης είναι ο Ζλάταν εδώ και χρόνια” ξεστόμισε ο 44χρονος σουηδός και πρόσθεσε.

“Δεν υπάρχει καμία διαφάνεια σε αυτούς τους οργανισμούς (σ.σ FIFA, UEFA). Μπορούν μόνο να συγκριθούν με την μαφία. Εάν η σουηδική κυβέρνηση είχε ανάλογη συμπεριφορά, ο κόσμος θα είχε επαναστατήσει τώρα.Ο Μισέλ Πλατινί δεν είναι φίλος μου. Εϊναι το αφεντικό της μαφίας που διευθύνει! Δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό για το ποδόσφαιρο. Αν ήταν θαρραλέος θα είχε αλλάξει αρκετά πράγματα στην UEFA”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε