Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αγγέλης: Θα ξεπεραστεί το θέμα… Σαλπιγγίδη-φιλάθλων

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο μάνατζερ του Έλληνα επιθετικού σχολίασε τη σχέση του “Σάλπι” με μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν τον έχουν δεχθεί… ζεστά και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το θέμα αυτό θα ξεπεραστεί
 
Η αντιμετώπιση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς της οικογενείας του “Δικεφάλου”.
 
Επί του ζητήματος τοποθετήθηκε στο “Libero 107.4” ο ατζέντης του διεθνή επιθετικού Βαγγέλης Αγγελής, ενώ έκανε αναφορά και στο ενδεχόμενο να γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών στο βραχύσωμο επιθετικό.
 
Ο κ. Αγγελής μίλησε στον “Libero 107,4”:
 
Για την κόντρα του Σαλπιγγίδη με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: “Ο Δημήτρης είναι πολύ χαρούμενος με την ικανοποίηση που έδωσαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον κόσμο του ΠΑΟΚ στο ματς με την Τότεναμ. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί το θέμα που υπάρχει με ορισμένους φιλάθλους. Ο Δημήτρης από τη στιγμή που μπαίνει στο γήπεδο δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Νομίζω ότι δεν υπάρχει Έλληνας επιθετικός που μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Σάλπι. Μπορεί να μην βρει σε κάποια παιχνίδια δίχτυα, ωστόσο θα γυρίσει να βοηθήσει την ομάδα και αμυντικά”.
 
Για το συμβόλαιο του πελάτη του: “Ήρθε στον ΠΑΟΚ και άφησε ένα πολύ μεγάλο ποσό που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό, αλλά και ορισμένα άλλα συμβόλαια που του προτείνονταν από την Ευρώπη. Η προσφορά του είναι μεγάλη και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Είναι βασικός στον ΠΑΟΚ, στην Εθνική Ελλάδας. Έχει κάποια οικονομικά ζητήματα με το «Δικέφαλο», ποτέ, όμως, δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα”.
 
Για το ενδεχόμενο μείωσης αποδοχών: “Εμείς είμαστε εδώ, δεν έχουμε φέρει καμία αντίρρηση. Το καλοκαίρι είχε τεθεί ένα ζήτημα, αλλά δεν προχώρησε. Δεν είμαστε αρνητικοί στη μείωση αποδοχών, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολλούς, να συμβάλλουν όλοι στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε