Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αγγελόπουλοι εναντίον Γιαννακόπουλων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην εφημερίδα “Πράσινη”, η οποία ανήκει στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. “Τα ψεύδη και οι ύβρεις δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα”, τονίζουν.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για την τιμωρία εννέα αγωνιστικών που της επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια στον αγώνα της 6ης Ιουνίου. Για το λόγο αυτό απείχε από τη χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1.

Γιαννακόπουλος: Κρίμα για τον Ολυμπιακό

Σήμερα, ακολούθησε η μήνυση σε βάρος της εφημερίδας, για τα όσα είχε γράψει, μετά τον αγώνα των “αιωνίων”, όπου όπως αναφέρουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, εξαπέλυσε στα δημοσιεύματα της “χυδαία επίθεση με παραληρηματικό υβρεολόγιο”.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Οι κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:
Με αφορμή τον αγώνα μπάσκετ της 6.6.2010 μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τα play offs και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» εξαπέλυσε μια χυδαία και συκοφαντική επίθεση εναντίον μας με εμετικά δημοσιεύματα και παραληρηματικό υβρεολόγιο. Τα ψεύδη και οι ύβρεις δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα.

Για τον λόγο αυτό προσφύγαμε από τις 23/6/2010 στην ποινική και πολιτική δικαιοσύνη για την επιβολή των δεουσών κυρώσεων σε βάρος όσων παράγουν λάσπη και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης μας. Το ποσό που θα μας επιδικασθεί θα το διαθέσουμε για φιλανθρωπικούς σκοπούς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε