Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Άγγιξε το…θαύμα η Άρσεναλ – Προκρίσεις “θρίλερ” για Μπάγερν, Μάλαγα

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Άρσεναλ έφτασε πιο κοντά από όσο θα φαντάζονταν οι φίλοι της, στην πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά παρά τη μεγάλη νίκη της με 2-0 στο Μόναχο επί της Μπάγερν, δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα. Η Μάλαγα έγραψε ιστορία αφού προκρίθηκε για πρώτη φορά στους “8” μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Πόρτο.

Με δύο σπουδαία ματς ολοκληρώθηκε η φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Μόναχο ουδείς δεν περίμενε ότι μετά το 1-3 του Λονδίνου, η Άρσεναλ θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση.

Κι όμως οι κανονιέρηδες έσπασαν το αήττητο των 23 αγώνων της Μπάγερν σκόραραν δύο φορές με τους Ζιρού και Κοσιελνί αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την επική ανατροπή. Οι Βαυαροί αγχώθηκαν στο τέλος, αλλά πήραν το εισιτήριο για τους “8”.

Εκεί θα βρίσκεται και η Μάλαγα για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι Ανδαλουσιάνοι προηγήθηκαν με υπέροχο σουτ του Ίσκο στο 43′, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η Πόρτο στο 49′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντεφούρ και ο Σάντα Κρούζ στο 77′, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, σημείωσε το χρυσό γκολ.

Στα προημιτελικά συνεχίζουν 3 Ισπανικές ομάδες (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μάλαγα), 2 Γερμανικές (Ντόρτμουντ και Μπάγερν), η Γαλατασαράι, η Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε