Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αγκάλιασε την πρόκριση, πάει για πρωτιά ο Παναθηναϊκός (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έδειξεν από την αρχή τις διαθέσεις τους, επικράτησαν εύκολα 72-62 της Φενέρ και βρίσκονται μία ανάσα από την πρόκριση στους “8” της Ευρωλίγκας. Σπουδαίο ματς έκανε ο Τσαρτσαρής. Πανό με πολιτικό μήνυμα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Oι “πράσινοι” ζευγάρωσαν τις νίκες τους απέναντι στους Τούρκους έφτασαν τις 3 στον όμιλο και ουσιαστικά βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Το ζητούμενο πλέον είναι η νίκη επί της Ούνιξ στο Καζάν για να πάρει ο Παναθηναϊκός την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα.

Από την αρχή του αγώνα οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έδειξαν ότι δεν έχουν όρεξη για αστεία. Ήταν εξαιρετική στην άμυνα και με τον Τσαρτσαρή να κάνει μεγάλο ματς στην επίθεση (τελείωσε με 21 πόντους, 2 λιγότερους από το ρεκόρ του στη διοργάνωση), είχαν συνεχώς διψήφιες διαφορές.

Τη χαλάρωση των πράσινων στο τελευταίο δεκάλεπτο, εκμεταλλεύτηκε η Φενέρ που έκλεισε τη διαφορά αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Πλέον ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται στο μεγάλο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΣΕΦ. Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Τσαρτσαρής, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μπατίστ, ο οποίος πέτυχε και εκπληκτικό τρόποντο στο τέλος του αγώνα.

Οι οπαδοί των “πράσινων” σήκωσαν πανό για τα όσα βιώνουν όλοι οι Έλληνες τον τελευταίο καιρό.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 40-27, 58-43, 72-62

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου 1, Μπατίστ 11 (6 ριμπάουντ), Λόγκαν 2, Σάτο 9 (6 ριμπάουντ), Τσαρτσαρής 21 (1), Διαμαντίδης 8 (5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Βουγιούκας 9, Καλάθης 3, Κυρίτσης, Καϊμακόγλου 3, Γιασικεβίτσιους 5 (1)

Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ (Σπάχια): Ούκιτς 13 (1), Τζέρελς 11, Τουρκσάν 5 (13 ριμπάουντ), Ατσούρ 4, Βίντμαρ, Πεκέρ 5, Γκιστ, Σαβάς 8, Ντεμιρέλ, Μπογκντάνοβιτς 15 (1), Πρέλντζιτς 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε