Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγκαλιασμένοι οι παίκτες ΗΠΑ και Ιράν!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο αθλητισμός ενώνει και αυτό αποδείχθηκε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο στον αγώνα ΗΠΑ – Ιράν στο πλαίσιο του Μουντομπάσκετ. Οι παίκτες έφυγαν αγκαλιασμένοι ενώ οι θεατές κρατούσαν πανό που έγραφε “Peace”.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δύο χώρες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο μπάσκετ. Αν και πολιτικά έχουν να χωρίσουν πολλά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ήταν συνάδελφοι, φίλοι, “αδέλφια”.

Γκέι και Χαντάντι, συμπαίκτες στο ΝΒΑ αγκαλιάστηκαν πριν την έναρξη του αγώνα ενώ στις εξέδρες υπήρχε πανό που κρατούσαν Ιρανοί και έγραφε “PEACE”.

Στα αγωνιστικά οι ΗΠΑ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πετύχουν την τέταρτη νίκη τους στο τουρνουά και να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση του ομίλου τους.

ΗΠΑ: Ντουράντ 12, Μπίλαπς 5, Ρόουζ 11, Γουέστμπρουκ 4, Γκέι 9, Ιγκουαντάλα 3, Γκρέιντζερ 10, Κάρι 4, Γκόρντον 8, Λαβ 13, Όντομ 2, Τσάντλερ 7.

Στον πρώτο όμιλο η Αγκόλα έκανε ακόμη ένα “θαύμα” επικρατώντας στην παράταση με 92-88 της Γερμανίας, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους “16”. Αντίθετα οι Γερμανοί έμειναν εκτός συνέχειας αποδεικνύοντας ότι χωρίς το Νοβίτσκι δεν μπορούν να κάνουν ούτε… βήμα.

Δείτε τι έγινε στα υπόλοιπα σημερινά ματς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε