Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αγνώριστος ο Ολυμπιακός έχασε στο ΣΕΦ από την Σιένα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κόντρα  στην ομάδα που πριν δύο  μέρες κέρδισαν με 48 πόντους οι “ερυθρόλευκοι” γνώρισαν την ήττα με 65-82 και πλέον καλούνται να παλέψουν για την πρόκριση στο φάιναλ φορ μέσα στην Ιταλία.

Η Σιένα μπήκε δυνατά στο ματς και με πληγωμένο εγωισμό από την πριν λίγες ώρες συντριβή της. Αντίθετα ο Ολυμπιακός έδειξε να υποτιμά τον αντίπαλο του και να έχει μείνει στο ματς της Τρίτης.

Η άμυνα ζώνης με προσαρμογές που εφάρμοσε ο Πιανιτζάνι «μπλόκαρε» την ομάδα του Ίβκοβιτς που κυνηγούσε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός ότι στην τρίτη περίοδο άγγιξε την ανατροπή, «πλήρωσε» τις κακές επιλογές της σε άμυνα και επίθεση.

Η Σιένα, μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, είχε εξαιρετικά ποσοστά και καταπληκτικές αμυντικές περιστροφές και με κορυφαίους τους Ζήση, Ράκοβιτς, Καουκένας διάβασε και «χτύπησε» τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου, ρίχνοντάς τον στον «καναβάτσο».

Δεκάλεπτα: 12-20, 31-39, 51-61, 65-82

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς, Σπανούλης, Μπουρούσης, Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης, Νίλσεν, Παπανικολάου, Έρτσεγκ, Κατσίβελης, Χαλπερίν, Γκόρντον.

Σιένα (Σιμόνε Πιανιτζάνι): ΜακΚάλεμπ, Ζήσης, Χέρστον, Καραρέτο, Ράκοβιτς, Λαβρίνοβιτς, Καουκένας, Μικελόρι, Ακιντέλε, Γιάριτς, Στόουνρουκ, Μος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε