Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Άγνωστοι απείλησαν τον Δαλούκα και την οικογένεια του

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Όπως καταγγέλει ο πρώην διεθνής ρέφερι, μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, άγνωστοι χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού του και απείλησαν τον ίδιο και την οικογένεια του.

Η ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια:

“Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 31/10/10, δύο άγνωστα άτομα, φορώντας κράνη, χτύπησαν το κουδούνι της κατοικίας του Γεωργίου Δαλούκα στο Βόλο και από το θυροτηλέφωνο απηύθυναν απειλές κατά της ζωής του Γ.Δαλούκα και της οικογενείας του στη σύζυγο του. Η ίδια εγκληματική ενέργεια, αλλά και εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητό του είχαν γίνει και προ ολίγων ημερών και υπεβλήθησαν σχετικές μηνύσεις από τον Γ.Δαλούκα και τη σύζυγό του. Στο κινητό τηλέφωνο του Γ. Δαλούκα είναι καταγεγραμμένα επανειλημμένα απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας από αγνώστους δράστες και για λόγο που διερευνάται, αλλά τα οποία κατά σύμπτωση έγιναν αμέσως μετά την αποστολή επιστολής προς την Ε.Π.Ο. και της κοινοποιήσεως εξωδίκου προς τον Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ευάγγελο Μαρινάκη.

1.Για όλες αυτές τις εγκληματικές ενέργειες ο Γ. Δαλούκας και η σύζυγός του έχουν υποβάλει μηνύσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου.

2.Ουδεμία αγωγή έχει κοινοποιηθεί στο Γ.Δαλούκα σχετικά, είτε με την επιστολή που έχει αποστείλει στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., είτε με την εξώδικη πρόσκληση την οποία έχει κοινοποιήσει στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Άλλωστε το περιεχόμενο και των δύο εγγράφων είναι ευπρεπέστατο και από νομικής απόψεως δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να γίνει δεκτή από τις Δικαστικές Αρχές μια τέτοια αγωγή, εκτός εάν πρόκειται μόνο για πράξη εντυπωσιασμού. Με εκτίμηση Δια λογαριασμό του Γ.Δαλούκα.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

ΑΛΕΞΙΟΣ Χ.ΚΟΥΓΙΑΣ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε