Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αγώνας επιβίωσης για ΟΣΦΠ, ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τις δύο ομάδες ώστε να μείνουν ζωντανοί στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης των πλέι-οφ. Οι πιθανές ενδεκάδες. Ντόπα 100.000 ευρώ από Αδαμίδη.

Η ήττα από τον Άρη στην πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ χάλασε το κλίμα στους Πειραιώτες και έδωσε χαρακτήρα τελικού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και οι παίκτες του ξέρουν ότι σε περίπτωση που δε νικήσουν τον δικέφαλο τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Συν της άλλης οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν με αρκετές ελλείψεις αφού τόσο ο Τοροσίδης όσο και ο Στολτίδης δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και αποκλείστηκαν από την αποστολή περιορίζοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές του Μαυροβούνιου τεχνικού.

 
Πιο συγκεκριμένα ο Μπάντοβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Ντουντού, ο Μαρέσκα και ο Όσκαρ. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λεονάρντο, δεξί ο Λούα Λούα και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ντάρμπισαϊρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Ντάτολο, Πάντος, Ντομί, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.
 
Στην αντίπερα όχθη, η “Ένωση” ξέρει ότι σε περίπτωση ήττας στο Φάληρο αποχαιρετά τις ελπίδες για την πρώτη θέση στα πλέι-οφ, αφού η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων θα φτάσει στους 5 βαθμούς. Σε μία προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των παικτων ο ΣταύροςΑδαμίδης τους επισκέφθηκε λίγες ώρες πριν τον αγώνα στο ξενοδχείο και τους έταξε πριμ 100.000 ευρώ σε περίπτωση που φύγουν νικητές από το ντέρμπι.
 
Μοναδική σημαντική απουσία για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αυτή του Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία για το πρόβλημα στο δόντι. Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με σχήμα 4-2-3-1 και οδηγό το παιχνίδι της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου έφυγε νικήτρια από το “Γ. Καραϊσκάκης”.
 
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Μανωλά και Γεωργέα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καφές και ένας εκ των Μάκου ή Γκέντσογλου, έχοντας στα πλάγια τους Μαντούκα και Σκόκο. Πιο μπροστά θα παίξει ο Λεονάρντο και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζεμπούρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε