Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αγωνία στον Ολυμπιακό

Με όλα του τα όπλα θα παραταχθεί ο ΟΣΦΠ την Κυριακή, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Παπαλουκάς, Βούισιτς και Μπέβερλι πιθανότατα θα προλάβουν το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟ.

Η γρίπη που χτύπησε τον αρχηγό των ερυθρόλευκων του στερεί σίγουρα τη συμμετοχή του από το ματς κόντρα στην Παρτιζάν για την Ευρωλίγκα. Τα καλά νέα για τον “Τεό” είναι φαίνεται να περνάει ελαφρά τη νέα γρίπη όπως και ο Τσίλντρες και αυτή τη στιγμή φαίνεται αρκετά πιθανό να δώσει το παρών στο ΣΕΦ την ερχόμενη Κυριακή.

 
Ο Βούισιτς νιώθει ενοχλήσεις στη μέση (έχει χρόνιο πρόβλημα) αλλά όπως όλα δείχνουν θα προλάβει να αγωνιστεί και στο ματς της Πέμπτης απέναντι στην Παρτιζάν. Αν συμβεί αυτό τότε σίγουρα θα είναι και στο ντέρμπι.
 
Ο Μπέβερλι έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς το οποίο φαίνεται να το ξεπερνάει πιο γρήγορα από όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Αν τελικά είναι έτοιμος τότε ο Γιαννάκης θα πρέπει να αλλάξει και πάλι την λίστα των ξένων παικτών στο πρωτάθλημα. Είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ότι ο Ουέιφερ θα μείνει εκτός.
 
Τέλος ο Σχορτσιανίτης δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα μετά το ντισκαλιφιέ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Λογικά ο “Σόφο” θα πληρώσει την αποβολή του με πρόστιμο.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε