Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγχώθηκε ο Ατρόμητος, αλλά προκρίθηκε με Καραγκούνη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον νεαρό μεσοεπιθετικό, η ομάδα του Περιστερίου πέρασε νικηφόρα από την Επανομή, κερδίζοντας 3-2 την Αναγέννηση και προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μόλις στο 8′ άνοιξαν το σκορ με τον Γκέσιο.
 
Ο Ατρόμητος κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, πριν τελειώσει το ημίχρονο με τον Καραγκούνη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ισοφάρισε στο 20’ με όμορφο σουτ, ενώ στο 41’ έπειτα από όμορφη μπαλιά του Μπρίτο με σκαφτό πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι δεν κατέθεσαν τα όπλα, έχασαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν
 
Στο 78′ ο Μπρίτο έκανε το 3-1 για τον Ατρόμητο και με την σέντρα, ο Γεωργίου εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας της αθηναϊκής ομάδας, μειώνοντας και πάλι στο γκολ (2-3)!
 
Οι όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.
 
Οι συνθέσεις:
 
Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Ασλανίδης, Καραμανλής, Ναλμπάντης, Δεινόπαπας, Τράκις, Γκέσιος.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Οικονόμου, Τόμας, Μπρίτο, Καραγκούνης, Νάστος, Αναστασάκος, Δημούτσος, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία, Μακρής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε