Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αγχωτική νίκη με αποδοκιμασίες για την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Λεονάρντο πέτυχε γκολ με το… καλημέρα κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη, όμως η ΑΕΚ έσβησε τις μηχανές της στη συνέχεια και αποδοκιμάστηκε στο φινάλε από τον κόσμο της στο ΟΑΚΑ.
 

Το LIVE του αγώνα
 
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το ματς για την ΑΕΚ που προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό χάρη στο εντυπωσιακό σουτ του Λεονάρντο. Η Ξάνθη επιχείρησε να αντιδράσει κυρίως με τον Πόι που δεν κατάφερε να νικήσει τον Σάχα σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο.
 
Η “Ένωση” ανέβασε τον ρυθμό της με την συμπλήρωση 30 λεπτών αλλά ούτε ο Σκόκο, ούτε ο Λεονάρντο ήταν εύστοχοι στις τελικές επιλογές τους. Το 4-3-2-1 του Κόλα δεν βοήθησε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη παρά μόνο στο αμυντικό σύστημα της ομάδας. Ο Τζιμπούρ κλήθηκε να δώσει λύσεις στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως η ΑΕΚ δεν δημιούργησε ίχνος ευκαιρίας για τα επόμενα 30 λεπτά.
 
Οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την κάκιστη απόδοση των “κιτρινόμαυρων” απειλώντας μόνο μία φορά με τον Μαρσελίνιο και η ΑΕΚ δεν κατάφερε προ το τέλος να διώξει το άγχος στα άστοχα σουτ των Δέλλα και Γιάχιτς. Αντιθέτως έκαναν καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά εξαγριώνοντας τους φίλους της ομάδας που αποδοκίμασαν τους παίκτες σφυρίζοντας.
Οι συνθέσεις:
 
ΑΕΚ (Μπλένταρ Κόλα): Σάχα, Πατσατζόγλου, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός, Λεονάρντο (75′ Γιάχιτς), Ντιοπ, Καφές, Μπερνς (46′ Τζεμπούρ), Σκόκο, Λυμπερόπουλος (61′ Γκέντσογλου)

SKODA Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Βάλλας, Γκλέισον (73′ Μαρσελίνιο), Τζάγκι (57′ Σουάνης), Στρμπα, Μπόατενγκ, Βασιλακάκης (70′ Μπούγκα), Κατόνγκο, Στιούαρτ, Πόι

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε