Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αινιγματικός ο Τζιμπούρ για την ανανέωση του συμβολαίου του

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αλγερινός επιθετικός προτίμησε να κρατήσει τη σιωπή του, αφήνοντας όμως αιχμές για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Δημοσιογράφος της εφημερίδας Le Buteur επικοινώνησε με τον Ράφικ Τζιμπούρ θέλοντας να μάθει την πορεία των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ. Ο Αλγερινός μπορεί να μη θέλησε να πει πολλά πράγματα αλλά ο τρόπος με τον οποίο απάντησε αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα:

“Με συγχωρείτε, αλλά αυτή τη στιγμή θα προτιμούσα να μείνω στην ησυχία μου και να μη δώσω καμία συνέντευξη. Πολλά έχουν ειπωθεί για μένα και δεν είναι όλα αλήθεια. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να ξεπεράσω το ταχύτερο δυνατό έναν τραυματισμό που είχα στη δεξιά ωμοπλάτη σε ένα πρόσφατο ματς πρωταθλήματος. Καλύτερα να αποφύγω την αναστάτωση που μπορεί να προκαλούσαν τα λόγια μου.”

Ουδέν νεώτερον με Σκόκο

Ο μάνατζερ του Αργεντινού είχε και χθες επαφή με τη διοίκηση της ΑΕΚ αλλά το θέμα δεν έκλεισε και οι εξελίξεις πήραν για ακόμη μία φορά παράταση. Ο Νάτσο Σκόκο φαίνεται ότι επιθυμεί να κερδίσει χρόνο, περιμένοντας ίσως πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε