Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αιώνια… πιστός ο Διαμαντίδης: Για πάντα στον Παναθηναϊκό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο 32χρονος γκαρντ του “τριφυλλιού” δήλωσε στεναχωρημένος από την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας όμως ότι ο ίδιος θέλει να μείνει για πάντα “πράσινος”.

Ο Διαμαντίδης βρέθηκε στο 4ο Triple Crown Basketball Camp των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά και έδωσε αρκετές απαντήσεις.

«Στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα με την αποχώρηση του coach (σ.σ. Ομπράντοβιτς) γιατί από την πρώτη μέρα μου ήταν εκεί. Όσο για το μέλλον μου το έχω ξανά δηλώσει ότι θα επιθυμούσα να μείνω για πάντα στον Παναθηναϊκό», ήταν τα λόγια του όταν ρωτήθηκε για το τέλος της εποχής «Ζοτς» στο «τριφύλλι».

Παράλληλα, μίλησε για την παρουσία του στο camp, αλλά και για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε…

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι για 3η φορά μαζί σας και ευχαριστώ ιδιαίτερα τα παιδιά (σ.σ. Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά) για την πρόσκληση τους, θέλω να ξέρετε ότι είστε πολύ τυχεροί που είστε εδώ και να κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε. Θέλω να σας πω δύο λόγια. Το πρώτο έχει να κάνει με την υγεία, το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας. Δεύτερον, στόχος σας από την στιγμή που προπονείστε στην Triple Crown πρέπει να είναι να μάθετε πολύ καλά τα βασικά στοιχεία, την σωστή τεχνική και στη συνέχεια να υιοθετήσετε το ομαδικό πνεύμα για να φθάσετε να αγωνιστείτε στο υψηλότερο επίπεδο», τόνισε.

Για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό…

«Καταρχάς στεναχωρήθηκα που εμείς δεν τα καταφέραμε. Όμως ότι μια ελληνική ομάδα μέσα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο κατάφερε να κατακτήσει αυτό τον τίτλο και σε συνδυασμό ότι ήμασταν η μοναδική χώρα με δύο εκπροσώπους στο Final Four είναι ένα πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό στοιχείο για το μέλλον».

Για το πως ένιωσε πριν από τον πρώτο αγώνα της καριέρας του και πώς αισθάνεται όταν ξέρει ότι όταν αγωνίζεται τον παρακολουθούν εκατομμύρια φιλάθλων…

«Μπορώ να πω ότι ήμουν αγχωμένος αλλά χάρηκα ιδιαίτερα όταν έπαιξα το πρώτο παιχνίδι. Τώρα δεν υπάρχει κάτι στο μυαλό μου, προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος και να ακούω τον προπονητή μου».

Για το ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει…

«Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί αθλητές, πιθανώς να είναι ο Χουάν Ναβάρο».

Για λόγο για τον οποίο πιστεύει ότι ο κόσμος τον αγαπάει τόσο πολύ…

«Δεν ξέρω τι να πω (χαμόγελο). Κάποιοι σ’ αγαπάνε και κάποιοι δε σ’ αγαπάνε έτσι είναι τα πράγματα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε