Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

“Αιώνια” πιστός ο Σισέ! – Δεσμεύτηκε η διοίκηση στους οπαδούς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το θέμα του γάλλου άσου είναι αυτό που “καίει” τους φίλους της ομάδας και γι’ αυτό στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των οργανωμένων με τη διοικούσα επιτροπή η ερώτηση ήταν ξεκάθαρη. Μένει ο Σισέ;

Ξεκάθαρη ήταν και η απάντηση της διοίκησης. “Αν ο ίδιος το επιθυμεί θα μείνει στον Παναθηναϊκό και πάνω του θα χτιστεί η ομάδα.Ο Τζιμπρίλ δεν θα πάει πουθενά.”

Οι Γόντικας, Νίκας και Πολέμης τα είπαν περίπου δύο ώρες με τους οργανωμένους οπαδούς και εκτός από τον Σισέ συζητήθηκε το θέμα της μετακίνησης των φιλάθλων. Η διοικούσα επιτροπή είπε ότι θέλει τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας όμως δεν είναι στο χέρι της αφού ΓΓΑ και αστυνομία δεν δίνουν την άδεια.

“Μπλόκο” στον Κοτσόλη – Επέστρεψε ο Κλέιτον

Η μετεγγραφή του Στέφανου Κοτσόλη μπορεί και να χαλάσει αφού σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ σκέφτεται να συγκαλέσει ΔΣ για να εγκριθεί ή όχι η τροπολογία του κανονισμού για τους ελεύθερους παίκτες.

Οι πράσινοι προς ώρας δεν ανησυχούν αφού έχουν κινηθεί 100% νόμιμα στην περίπτωση του έμπειρου τερματοφύλακα.
Στη διάθεση του Φερέιρα πλέον βρίσκεται και ο Σίλβα Κλέιτον ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποτε το κρίνει σκόπιμο ο ποροτγάλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε