Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αισιόδοξος ο Μακούν – Ικανοί να ανταγωνιστούμε την Άρσεναλ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Καμερουνέζος μέσος του Ολυμπιακού εξέφρασε την άποψη πως οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αρσεναλ την επόμενη Τετάρτη.
 
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελιδα των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Ζαν Μακούν τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί πιο έτοιμος στην έδρα της Αρσεναλ, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ.
 
Διαβάστε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ζαν Μακούν, σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.
 
-Με βάση τη συμμετοχή σου στο αγγλικό πρωτάθλημα, τι γνώμη έχεις για την Άρσεναλ, την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ;
 
“Γνωρίζω τον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή, Άλεξ Σονγκ, ο οποίος είναι σαν μικρός μου αδελφός και μιλάμε καθημερινά σχεδόν, οπότε έχω πλήρη εικόνα για την αντίπαλό μας. Από ‘κει και πέρα, όλοι ξέρουμε ότι η Άρσεναλ είναι μία μεγάλη ομάδα που πάντα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αν και δεν έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα φέτος παραμένουν ένας μεγάλος σύλλογος.
 
Από την άλλη, ο Ολυμπιακός νομίζω έχει μία μεγάλη ομάδα ικανή να ανταγωνιστεί τους ευρωπαϊκούς συλλόγους και να αντιμετωπίσει ομάδες σαν την Άρσεναλ. Θεωρώ ότι στο παιχνίδι με την Άρσεναλ θα είμαστε πιο έτοιμοι απ’ότι στον πρώτο αγώνα με την Μαρσέιγ και θα πάμε εκεί για να τους δυσκολέψουμε και να πάρουμε ένα καλό για εμάς αποτέλεσμα, με άλλα λόγια, για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Γενικά είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά θα παλέψουμε.
 
Από την Άρσεναλ είναι αλήθεια ότι φέτος έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάμε επίσης τον πολύ καλό προπονητή που έχουν ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα τους επαναφέρει στο σωστό δρόμο καθώς οι παίκτες που έχει, έχουν ποιότητα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε