Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Αισχρές εκφράσεις στον Σισέ από τους οπαδούς της Λάτσιο

Αισχρές εκφράσεις στον Σισέ από τους οπαδούς της Λάτσιο

Η σχέση του Γάλλου άσου με τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Λάτσιο πέρασε από διάφορα στάδια αλλά πλέον φαίνεται ότι το μίσος ξεχειλίζει.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΚΠΡ είδε κάποια απαράδεκτα μηνύματα στο Twitter του από τους οπαδούς της Λάτσιο.

“Να πεθάνεις νέγρε μπάσταρδε. Οι οπαδοί της Λάτσιο σε μισούν” ήταν το μήνυμα που δέχθηκε. Ο Σισέ δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο:

“Είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος που με προσβάλει με αυτόν τον τρόπο, επειδή έφυγα από την Λάτσιο. Πραγματικά είσαι ηλίθιος. Είσαι ένας ηλίθιος γεμάτος σκατά. Δεν καταλαβαίνω ανθρώπους όπως εσείς. Είσαι ρατσιστής της π…”

Στο “κόλπο” μπήκαν κι άλλοι οπαδοί της Λάτσιο: “Ο Τζιμπρίλ είναι μια μεγάλη μαϊμού” με τον Σισέ να απαντάει: “Ωραία, είναι η παρέλαση των ηλιθίων απόψε. Τους απάντησα, απλώς για να δείξω πόσο πολύ ηλίθιοι είναι ορισμένοι. Μόνο και μόνο επειδή έφυγα από την ομάδα είμαι είτε γαμ… νέγρος που πρέπει να πεθάνει ή μεγάλη μαϊμού. Πραγματικά είμαι σοκαρισμένος. Εσείς οι δύο είστε γαμ… ανεγκέφαλοι και θα έπρεπε να ντρέπεστε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε