Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ακόμα πιο κοντά στην ΑΕΚ ο Ακόστα

Η καθυστέρηση στην έκδοση του κοινοτικού διαβατηρίου του Αργεντινού άσου της Σεβίλλης, αποτελεί ένα δυνατό χαρτί για την “Ένωση” στην προσπάθεια που κάνει να τον φέρει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, λόγω της γραφειοκρατίας, το κοινοτικό διαβατήριο του Λαουτάρο Ακόστα δεν θα είναι έτοιμο πριν τον Γενάρη, γεγονός που αναγκάζει τόσο την Σεβίλλη όσο και τους υπόλοιπους μνηστήρες του παίκτη να ανοίξουν τον δρόμο στην ΑΕΚ.
 
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «estadiodeportivo» αναφέρεται στην πρόθεση του νέου τεχνικού των Ανδαλουσιάνων να δει τον Ακόστα πριν αποφασίσει για το μέλλον του, ωστόσο η εξέλιξη με το διαβατήριο του Αργεντινού τον ανάγκασε να αλλάξει τα πλάνα του. Ο ίδιος λόγος, δε, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να γίνει αυτό σε ομάδα της Primera, αφού δύσκολα μια τέτοια θα κάλυπτε θέση ξένου στο ρόστερ της με δανεικό παίκτη.
 
Την ίδια ώρα η ΑΕΚ δεν έχει τέτοια προβλήματα και με τον Χιμένεθ να επιθυμεί διακαώς τον παίκτη, αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε