Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ακόμη πιο πάνω με Μαρκάνο – Στο +6 ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ισπανός αμυντικός πέτυχε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και ο κακός Ολυμπιακός πήρε με πολύ άγχος τη νίκη και εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες που είχαν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Το LIVE του αγώνα

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν βρέθηκαν στο καλύτερο τους βράδυ και… τα χρειάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν και ο Ατρόμητος ξεδίπλωσε κάποιες από τις επιθετικές του αρετές.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Τζιμπούρ στο 11΄και το 17΄να μην σημαδεύει σωστά, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τελική προσπάθεια. Το γρήγορο γκολ του Μαρκάνο, με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Φετφατζίδη στο 53΄, ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και τότε το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά.

Στο 55΄ο Ιτάνζ έδιωξε εντυπωσιακά  στο σουτ του Φουστέρ, ενώ στο 63΄χρειάστηκε η διπλή επέμβαση του Μέγιερι στις κεφαλιές του Αναστασάκου και του Τομάς για να γλιτώσει ο Ολυμπιακός την ισοφάριση.

Τελικά παρά την πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι ο Μέγιερι κράτησε απαραβίαστη την εστία του για 6ο συνεχόμενο ματς και οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες που είχαν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ την 15η αγωνιστική και αποσπάστηκαν 6 και 7 βαθμούς αντίστοιχα.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο (46’ Μακούν), Μιραλάς (82’ Μέλμπεργκ), Φουστέρ (64’ Γέστε), Φετφατζίδης, Τζεμπούρ.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης)
: Ιτάνζ, Νάστος, Τομάς, Ζουέλα, Γιαννούλης, Μακρής, Σφακιανάκης, Καραγκούνης (74’ Μπρίτο), Δημούτσος (62’ Πίτου Γκαρσία), Καραμάνος (80’ Μπέλιτς), Αναστασάκος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε