Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ακρίτες για… φίλημα, διέλυσαν τον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Ξάνθη επικράτησε του Ατρομήτου με 3-0, υποχρεώνοντας τους Περιστεριώτες στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Το LIVE του αγώνα
 
Από το 1ο λεπτό οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έδειξαν τις διαθέσεις τους. Η εξαιρετική συνεργασία του Βασιλακάκη με τον Βλαχοδήμου και η ασίστ του τελευταίου στο Μαρκόφσκι για το 1-0 στο 3΄. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 19΄ με τον Βασιλακάκη να σηκώνεται ανενόχλητος μετά την σέντρα του Πόι και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ.
 
Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι προσπάθειες του Ζουέλα στο 28΄και στο 38΄δεν βρήκαν στόχο, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Μαρκόφσκι να αστοχεί από καλή θέση.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με γκολ των γηπεδούχων. Ο Εντιμάρ σούταρε, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Τόμας, άλλαξε πορεία και κατέληξε για τρίτη φορά στα δίχτυα του Ιτάνζ.
 
Απογοητευμένοι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς αλλά ο Σκόνδρας στο 60΄και ο Μήτρογλου στο 71΄δεν σημάδεψαν σωστά.

SKODA Ξάνθη: Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Βλαχοδήμος, Βασιλακάκης (83′ Φλίσκας), Μαρκόβσκι, Πόι (81′ Μαρσελίνιο), Ντάνι, Μάνταλος (71′ Νταρμπιόν).

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης (26′ Σφακιανάκης), Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο (46′ Αναστασάκος), Γιαννούλης, Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (55′ Δημούτσος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε