Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλαφούζος: Είναι άδικο να υποτιμάτε τον Γόντικα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αιχμές κατά των μετόχων άφησε ο Γιάννης Αλαφούζος υπερασπιζόμενος τον Δημήτρη Γόντικα στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στο Twitter για:

– τις πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος της εταιρείας λαϊκής βάσης: «Ένα πετυχημένο σωματείο λαϊκής βάσης με αρχές και διαφάνεια είναι πρωτίστως πολιτικό στοίχημα στην σημερινή Ελλάδα. Δυστυχώς η κρίση είναι μεγάλη. Όμως η έρευνα που κάναμε τον Μάρτιο έδειξε ότι ένας σε κάθε 44 Παναθηναϊκούς και μπορεί και θέλει να βοηθήσει».

-το μέλλον του Σεμπαστιάν Λέτο: «Όλες οι πιθανότητες είναι ανοικτές. Εγώ προσωπικά σε συναισθηματικό επίπεδο θα ήθελα να είναι καλά και μείνει ο Λέτο στον ΠΑΟ».

-το αν θα του γίνει πρόταση για μείωση: «Αυτό δεν είναι κάτι που να μπορώ να σας απαντήσω. Τέτοια θέματα αποφασίζονται μετα από συζήτηση από πρόεδρο».

-το ρόλο του στην ομάδα: «Δεν είμαι ιδιοκτήτης ! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μέλη του σωματείου θα είναι. Εγώ προσωρινά λειτουργώ σαν θεματοφύλακας».

-τον Δημήτρη Γόντικα: «Ο κύριος Γόντικας είναι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ και εξελέγη από το διοικητικό συμβούλιό της. Είναι άδικο να υποτιμάτε τον άνθρωπο που με 2-3 άλλους, κράτησε τον Παναθηναϊκό όταν όλοι οι μέτοχοι εγκατέλειψαν».

-το θέμα του γηπέδου: «Μετα την επείγουσα αντιμετώπιση άμεσων θεμάτων βιωσιμότητας, ακολουθεί το γηπεδικό. Η γενική σημερινή κατάσταση της χώρας όμως…».

-το πώς θα συμμετέχει ο κόσμος στη λαϊκή βάση: «Οπότε επικοινωνώ με Παναθηναϊκούς από Κύπρο αισθάνομαι πιο αισιόδοξος. Από 2/7 θα μπορούμε να γίνουμε μέλη πληρώνοντας έγγραφη, είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία. Θα υπάρξει μεγάλη επεξηγηματική διαφημιστική καμπάνια».

-τις τιμές των εισιτηρίων: «Θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη μείωση στις τιμές των εισιτηρίων. Αυτό είναι κάτι που οφείλει η ΠΑΕ στους οπαδούς της».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε