Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αλαφούζος για Φερέιρα:“Αν θέλετε θα φύγουμε και οι δύο”!

Αλαφούζος για Φερέιρα:“Αν θέλετε θα φύγουμε και οι δύο”!

Αμετάπειστος στις φωνές των οπαδών του Παναθηναϊκού αλλά και συνεργατών του για απομάκρυνση του Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον πάγκο της ομάδας εμφανίζεται ο Γιάννης Αλαφούζος. “Ξεχάστε το, δεν γίνεται καν κουβέντα. Αν θέλετε να φύγουμε και οι δύο”, φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Μετά τη νέα κάκιστη εμφάνιση στο Ολίμπικο και την τραγική εικόνα της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Γιάννης Αλαφούζος δέχεται έντονες πιέσεις τόσο από τον κόσμο όσο και από τους συνεργάτες του, ώστε να απομακρύνει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Σύμφωνα με την “Sportday” το πρωί της Παρασκευής οπαδοί του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Αλαφούζο να κάνει κάτι με τον Πορτογάλο τεχνικό και του είπαν: «Εμείς σε στηρίζουμε, αλλά δεν είναι και εικόνα ομάδας αυτή. Πρέπει να μπουν λεφτά. Δεν γίνεται να γυρίσουμε στη Λεωφόρο και να χάνουμε από τον Ολυμπιακό. Αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα και στη Λεωφόρο ο κόσμος θα ξεσηκωθεί», για να πάρουν την απάντηση από τον “Mr ΣΚΑΪ”: “Ξεχάστε το, δεν γίνεται καν κουβέντα. Αν θέλετε να φύγουμε και οι δύο”.

Το θέμα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας όταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Ζήτησε αναβολή λόγω της Εθνικής ο Παναθηναϊκός!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε