Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αλαφούζος: Μαθαίνουμε από τα λάθη μας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ως μια νέα ομάδα που χτίζεται τώρα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκός ο Γιάννης Αλαφούζος που ζήτησε την στήριξη του κόσμου.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου στο paoworld.gr:

-Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Θα ήθελα να παρακαλέσω τους οπαδούς μας, όσους αγαπούν τον Παναθηναϊκό, να έχουν υπομονή. Να στηρίζουν την ομάδα και κυρίως τους παίκτες μας. Να μην δυσανασχετούν όταν βλέπουν πως κάποιος δεν αποδίδει καλά. Διότι το μόνο που θα συμβεί είναι να του κάνουν κακό στην ψυχολογία. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες και αυτό που χρειάζονται είναι ενίσχυση ψυχική και όχι τιμωρία. Ο Παναθηναϊκός θέλει στήριξη. Στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, σε όλα του τα τμήματα. Το μπάσκετ έχει κατορθώσει να πηγαίνει περίφημα οπότε τη στήριξη την θεωρώ δεδομένη. Ειδικά στο ποδόσφαιρο η ομάδα θέλει στήριξη απ’ τους οπαδούς για να επιβιώσει».

-Η προσπάθεια «επιβίωσης» του Παναθηναϊκού, όπως εσείς την έχετε χαρακτηρίσει, σε ποιο στάδιο βρίσκεται;

«Αυτό που μπορώ να πω για τώρα, είναι ότι έχουν βρεθεί κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι έχουν μαζέψει ένα σεβαστό ποσό. Χρήματα που είναι ικανά να κρατήσουν τον Παναθηναϊκό. Πάντα με μεγάλη οικονομία και προσπάθεια, να περάσει τον σκόπελο των επόμενων μηνών. Η ελπίδα είναι να βρεθούν αρκετά λεφτά απ’ αυτούς τους φίλους του Παναθηναϊκού. Και με τη συνδρομή της συμμαχίας η οποία θα κάνει και καμπάνια και θα ξανακαλέσουμε τον κόσμο να εισφέρει κι εκείνος, να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε το κόστος του Παναθηναϊκού στη σημερινή πραγματικότητα και στα έσοδα που θα υπάρχουν και παράλληλα να ξεπληρώνουμε σιγά σιγά τα χρέη του παρελθόντος».

-Η φετινή σεζόν δεν έχει πάει καλά. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός και σε υψηλότερο επίπεδο ο Παναθηναϊκός…

«Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα, με τις δυνατότητες που έχουμε φυσικά οι οποίες είναι περιορισμένες. Βρίσκουμε νέα παιδιά, μαθαίνουμε απ’ τα λάθη μας. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να στελεχωθούμε πολύ καλά στις θέσεις του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή. Να υπάρχουν στελέχη υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου, ηθικά στελέχη κι αυτό είναι βασικό. Για να φτιάξουμε μια δυνατή και καλή ομάδα. Θεωρώ πως όταν ένα πράγμα είναι καλό και βασίζεται σε αρχές, είναι πολύ πιο δυνατό απ’ το πλούσιο και το κακό, το κακομαθημένο και το διεφθαρμένο. Ένας υγιής, ηθικός Παναθηναϊκός, θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικός και μαχητικός».

Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Βιάνα


Φιγκερόα: Θέλω να μείνω

Έδωσαν τα…χέρια για Λεωφόρο – Επιστρέφει “σπίτι” του ο Παναθηναϊκός!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε