Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Αλαφούζος: Να ξαναπούμε Ελλάς-Ευρώπη-Παναθηναϊκός!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του Twitter μίλησε για την προσπάθεια που θα καταβληθεί για να γίνει ξανά ο Παναθηναϊκός ο πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό.

Ο επιχειρηματίας εξέφρασε την βεβαιότητα του πως ο κόσμος του “τριφυλλιού” μπορεί να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο που έχει μπει, αρκεί να αφήσει στην άκρη τις διχόνοιες.

“Το DNA του Παναθηναϊκού είναι να πρωτοπορεί Ελλάδα και Ευρώπη. Θα το ξανακάνουμε αλλά θα χρειασθεί κόπος και χρόνος. Διαλέγουμε τον δύσκολο δρόμο της αρετής για να ξαναπούμε Ελλάς-Ευρώπη-Παναθηναϊκός. Πάντα Πρωτοπόροι”, αναφέρει ο κ. Αλαφούζος, ενόψει των εξαγγελιών για την εταιρία λαϊκής βάσης που σχεδιάζει.

“Καταλαβαίνω το θυμό σας, αλλά προτείνω να αφήσουμε το παρελθόν πίσω μας. Οι ώρες και μέρες είναι κρίσιμες! Δεν έχουμε πολυτέλεια διχόνοιας! Ενωμένοι πολεμάμε! Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι προσπαθούμε να σώσουμε τον Παναθηναϊκό με δουλειά. Τα αγαθά κόποις κτώνται. Εάν όλοι προσφέρουμε ανάλογα με τις δυνατότητές μας θα τα καταφέρουμε, με μεγάλη αποφασιστικότητα και υπομονή. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Θα πολεμήσουμε για τις αρχές και ιδανικά Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μια ομαδική προσπάθεια φίλων του Παναθηναϊκού να τον σώσουν. Η νέα εποχή του Παναθηναϊκού είναι η εποχή των οπαδών του”.

Παράλληλα επανέλαβε πως δεν περιμένει να σώσει το σύλλογο ένας επιχειρηματίας, απαντώντας σε ερώτηση φίλου της ομάδας για τον Νικόλα Πατέρα. “Ο κος Πατέρας έδωσε την ψυχή του για ΠΑΟ και είμαστε ευγνώμονες για αυτό! Τώρα όμως οι καιροί άλλαξαν! Θαύματα δεν γίνονται”, επισήμανε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε