Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλαφούζος: Θα πολεμήσουμε μέχρι τελικής πτώσης την παράγκα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να προφυλάξει τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συζήτησε με τους συνεργάτες του για τους τρόπους αντίδρασης.

Την Δευτέρα ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πολύωρη συνομιλία με τους συνεργάτες του για τον τρόπο αντίδρασης της ΠΑΕ στη διαιτησία Αρετόπουλου. Συνομίλησε με τους Χρήστο Παναγόπουλο, Λεωνίδα Πολέμη, Δημήτρη Γόντικα, Γιάννη Παναγιωτίδη, Γιάννη Ηρειώτη και τους νομικούς συμβούλους.

Ο κ. Αλαφούζος ενημέρωσε ότι πολλοί οπαδοί τού ζήτησαν να πάρει την ομάδα και να φύγει από το πρωτάθλημα, αλλά όλοι συμφώνησαν πως πρόκειται για ακραία αντίδραση με ανυπολόγιστες συνέπειες. Συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες ΠΑΕ που έχουν παράπονα από τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος, μέχρι και το σενάριο δημιουργίας νέας λίγκας (!) με αυτές. Προτάθηκε ακόμη και να πάψει να στέλνει ο Παναθηναϊκός τους παίκτες του στην Εθνική, ωστόσο-όπως και τα παραπάνω ακραία μέτρα-μοιάζει δύσκολο να εφαρμοστούν.

Παράλληλα, μιλώντας στην εφημερίδα Sportday, υποστήριξε:

“Θα πολεμήσουμε μέχρι τελικής πτώσης την παράγκα. Αρχίσαμε κάτι και στόχος είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι θέσεις μας θα γίνουν γνωστές”.

Μπουμσόνγκ, η επιστροφή!

Ανακάλεσε με ειρωνική ανακοίνωση η Συμμαχία – “Όλα λειτουργούν άψογα”

Αποφασισμένος ο Αλαφούζος – ΠΑΟ… στα δικαστήρια!

Αλαφούζος: Υπάρχει μαφία, ελπίζω να πάνε φυλακή!

“Βολές” Αλαφούζου κατά διαιτησίαςΑντωνιάδης: Ο Αρετόπουλος διέσυρε τον Παναθηναϊκό–Πλέον δεν τον σέβονται!

Παναθηναϊκός:Απειλείται η ύπαρξη μας και η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου

Μπαίνει στο “ψυγείο” ο Αρετόπουλος!

Μήνυση οπαδού του Παναθηναϊκού στον Αρετόπουλο!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε