Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αλαφούζος: Θα βελτιωθούμε κι άλλο με τον Ρότσα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την σιγουριά του για τη συνεχόμενη βελτίωση της ομάδας με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο της εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος που μίλησε και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Aρχικά, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μιλώντας στην “Πράσινη” είπε:”Ελπίζω η ποδοσφαιρική ηγεσία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Προτρέπω τους οπαδούς μας να είναι ψύχραιμοι ό,τι κι αν συμβεί στο γήπεδο την Κυριακή, γιατί τα θέματα αυτά αντιμετωπίζονται θεσμικά και με υπομονή κι όχι με εκδηλώσεις που μπορούν να επιφέρουν την τιμωρία της ομάδας μας.

Να μην ξεχνάμε πως κάποιοι μας περιμένουν στη γωνία, αφού τώρα θα είχαμε κανονικά δύο βαθμούς περισσότερους αν πέρυσι δεν μας είχαν τιμωρήσει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό”.

Για την βελτίωση του Παναθηναϊκού με τον Ρότσα στον πάγκο: “Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και συγκινημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες, αλλά και ο προπονητής Χουάν Ραμόν Ρότσα κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Είναι καταπληκτική η δουλειά που κάνει ο Χουάν και είναι φανερό πως η ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από την στιγμή που ανέλαβε. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο”.

Τέλος, για το αν αισιοδοξεί για το αποτέλεσμα του ντέρμπι, εμφανίστηκε… ρεαλιστής: “Πάντα πιστεύουμε στη νίκη, αλλά ταυτόχρονα πατάμε και στο έδαφος”.

Ρότσα: Δεν κοιτάμε τη διαφορά, θέλουμε τη νίκη

Θύρα 7 προς τους παίκτες του Ολυμπιακού: Τελειώστε τους!

Κάρολ: Ανυπομονούμε για το ντέρμπι της Κυριακής

“Καρφιά” Παναθηναϊκού για τους διαιτητές του ντέρμπι – “Με διαβλητές διαδικασίες ο ορισμός Μάνταλου-Σπάθα”

Αν ο Ρότσα είχε έρθει πιο νωρίς…

“Έπεσε” μαχόμενος – Ήττα και ευρωπαϊκός αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Προκρίθηκε η Λίβερπουλ – Υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού η Ατλέτικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε