Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αλαφούζος: Υπάρχει μαφία, ελπίζω να πάνε φυλακή!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έξαλλος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με την διαιτησία στον αγώνα με τον Πλατανιά, προανήγγειλε την προσφυγή των “πρασίνων” στα πολιτικά δικαστήρια, έκανε λόγο για μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως θα κάνει πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στον “ΣΚΑΪ”: 

«Τέτοιες διαιτησίες δεν μας αφήνουν περιθώρια. Δεν θα απέκλεια τίποτα. Εξετάζουμε την άμεση προσφυγή στην τακτική Δικαιοσύνη αλλά και κινήσεις πρωτόγνωρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μη γελιόμαστε. Δεν σχολιάζω καν την αθλητική δικαιοσύνη για μας κυνηγάνε εμάς οι εισαγγελείς. Ελπίζω να πάνε φυλακή. Πολλοί εμπλέκονται σε μια δίωξη κακουργηματική. Αυτοί οι κύριοι, παράγοντες, διαιτητές παίζουν το παιχνίδι του παραλόγου. Διώκονται επειδή συνέστησαν συμμορίες, εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια και οι ίδιοι άνθρωποι συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. 

Δεν πιστεύουμε στην αυτοδικία. Πολλοί διαιτητές έχουν δαρθεί. Τους έχουν σπάει μαγαζιά έχουν μπει βόμβες. Υπάρχει μια μαφία που διοικεί το ποδόσφαιρο. Δεν αναφέρομαι ονομαστικά σε κανένα φορέα ή πρόσωπο. Βλέποντας τα σφυρίγματα του Αρετόπουλου απλά σκέφτηκα πως δεν μπορεί να είναι τυχαία. Το πρωτάθλημα εξελίσσεται με ένα τρόπο διαφορετικό από την πραγματικότητα. Νικούν ομάδες που δεν πρέπει και χάνουν άλλες. Δεν ξέρω αν υπάρχει παράγκα ή όχι, αλλά φαίνεται πως υπάρχει μια μαφία, μια συμμορία η οποία διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Παίκτες και προπονητές είναι άνθρωποι. Όταν έχουμε τέτοια προκλητική διαιτησία χάνουν τον προσανατολισμό τους. Υπάρχει αυτό το περίφημο αυτοδιοίκητο… Εμείς θα κάνουμε πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τραγικοί Παναθηναϊκός και Αρετόπουλος – Άγγελος… νίκης για Πλατανιά

Παναθηναϊκός:Απειλείται η ύπαρξη μας και η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου

Αναστασιάδης: Ζήτησα να νικήσουν και για τον προηγούμενο προπονητή

Μήνυση οπαδού του Παναθηναϊκού στον Αρετόπουλο!

“Βολές” Αλαφούζου κατά διαιτησίας

Ρότσα: Μας έλειπε η ενέργεια…

Ζέκα: Όλοι είδαν τι έγινε…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε