Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αλαφούζος:Η εποχή των “σωτήρων” έχει περάσει, απαιτείται αλλαγή μοντέλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μέσω του twitter ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βρει… δίαυλο επικοινωνίας με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με τους οποίους συνεχίζει καθημερινά να συνομιλεί και να κάνει γνωστά κάποια πράγματα για το πλάνο σωτηρίας που έχει στο μυαλό του και το οποίο θα παρουσιάσει την Πέμπτη.

Φερέιρα: Αρχίζουμε ξανά με τους φιλάθλους κοντά μας!

Μετά το σχόλιό του σχετικά με την δημιουργία λαϊκής βάσης, ο Έλληνας επιχειρηματίας επανήλθε με νέο διάλογο στον οποίο τονίζει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να σωθεί ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας όμως πως η εποχή των σωτήρων έχει περάσει και πως απαιτείται αλλαγή μοντέλου.

Είναι χαρακτηριστικοί οι διάλογοι που είχε την Τρίτη το απόγευμα με αρκετούς φίλους των “πράσινων”.

-Σας μιλάω ως οπαδός, οπότε καταλαβαίνετε πως γνωρίζω τις προθέσεις μας. Όπως είπατε, η νέα εποχή του ΠΑΟ είναι των οπαδών του…

“Όλοι εμείς πρέπει να εισφέρουμε αναλόγως με τις δυνατότητες μας. Έτσι θα γεννηθεί ο ΠΑΟ των οπαδών. Γυρίζουμε σελίδα…”.

-Κύριε Αλαφούζο μας υπόσχεστε ότι ο Παναθηναϊκός μας με το πλάνο σας θα βγει από το αδιέξοδο;

“Υπόσχομαι ότι κάνω ότι μπορώ για να σωθεί ο ΠΑΟ. Σε γενικές γραμμές είμαι αισιόδοξος”.

-Κύριε Αλαφούζο η ομάδα χρειάζεται επενδυτή όχι σωτήρα της στιγμής. Έναν άνθρωπο να κάνει ξανά την ομάδα πρωταθλητή και όχι κομπάρσο;

“Πιστεύω ότι η εποχή των “σωτήρων” έχει περάσει. Η εποχή απαιτεί αλλαγή μοντέλου. Δουλεύουμε συστηματικά για δημιουργία νέου”.

-Δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμα κάτι, θα διαθέσετε και το 54.7% στην λαϊκή εταιρεία που ιδρύεται;

“Η παραχώρηση των μετοχών θα γίνει κατευθείαν στο υπό ίδρυση σωματείο”.

-Νέα εποχή με Βαρδινογιάννηδες δεν γίνεται. Ελπίζω μετά τους παλαίμαχους να μην είστε το νέο τρικ του Τζίγγερ;

“Για ανθρώπους που προσπαθούν να βοηθήσουν βρίσκω το σχόλιο προσβλητικό. Πιστεύω ότι επιτέλους πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά”.

-Στηριζόμαστε πάνω σας… Μην το ξεχνάτε. Αγαπάμε την ομάδα μας και την θέλουμε πρωταγωνίστρια, όχι κομπάρσο. Καλή σας Πρωτομαγιά!!!

“Καλή Πρωτομαγιά! Και εγώ θέλω τον ΠΑΟ πρωταγωνιστή. Ξέρω όμως ότι όλες οι νέες έντιμες προσπάθειες θέλουν πολύ κόπο, χρόνο και θέληση”.

-Εγώ σαν νέος άνθρωπος θα είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος εάν τελικά πάρετε τις μετοχές. Και του χρόνου… ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ;

“Τις μετοχές θα τις πάρουμε εμείς οι οπαδοί που θα μπούμε στο νέο σωματείο φίλων του ΠΑΟ!”

-Ομάδες λαϊκής βάσης όπως Real & Barca βρίσκονται σε μια χώρα με 50 εκ. πληθυσμό. Εμείς είμαστε μόνο 11 εκ.;

“Έχουμε όμως λιγότερες μεγάλες ομάδες. Ο ΠΑΟ έχει ένα εκατομμύριο επτακόσιες χιλιάδες οπαδούς. 20% των Ελλήνων άνω των δεκαπέντε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε