Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αλκαράθ: Υποσχέσεις από τη διοίκηση που δεν εκπληρώνονται

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με αναλυτική τοποθέτηση στην προσωπική ιστοσελίδα του, ο Λούκας Αλκαράθ δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στους διοικούντες τον Αρη.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Η ήττα από τον ΟΦΗ και η κακή εμφάνιση του διαιτητή που έκανε λάθη στα οφσάιντ (συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου γκολ, που ποτέ δεν έπρεπε να αφήσει να φτάσει η μπάλα στον σκόρερ, λόγω αντικανονικής θέσης) άφησαν στον Αρη μία γλυκόπικρη γεύση από την επίσκεψή του στην Κρήτη. Ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα σε μία αναμέτρηση που δεν άξιζε να φύγει με άδεια χέρια.

Αναμφίβολα λίγα μπορούν να γίνουν σε μία ομάδα στην οποία ο μέσος όρος ηλικίας δεν ξεπερνά τα 18 χρόνια, με παίκτες μόνιμα τραυματισμένους όπως οι Ισπανοί Πουλίδο και Αγκάνθο και ο επιθετικός Γιαννιώτας αλλά και με υποσχέσεις από τη διοίκηση για μεταγραφές που τελικά δεν έρχονται».

Για τη διοίκηση: «Η ομάδα βρισκόταν σε όλη τη σεζόν στις θέσεις υποβιβασμού αλλά τώρα βρίσκεται πάνω από αυτές έπειτα από ένα σερί που διακόπηκε λόγω της ήττας από τον ΟΦΗ και παρ’ όλα αυτά οι διοικούντες δεν κάνουν το καθοριστικό βήμα για να καλύψουμε κάποιες ελλείψεις».

Για το χαμό του Άγγελου Τσιπούρα: «Ήταν μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες για το σύλλογο λόγω του θανάτου ενός νεαρού ποδοσφαιριστή από τις μικρές ομάδες που σόκαρε το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Το σαββατοκύριακο έρχεται η ΑΕΚ, μία ιστορική ελληνική ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό έχοντας έναν πόντο λιγότερο από την ομάδα του Αλκαράθ. Η αναμέτρηση είναι καθοριστική για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίο θα έχουν ισχυρό ‘όπλο’ τον κόσμο τους στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου παρά τις δυσκολίες που συναντά ο Λούκας Αλκαράθ από τη μέρα που ήρθε στο σύλλογο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε